Какво означава, когато мъжът иска почивка от вас


Какво означава, когато мъжът иска почивка от вас
Снимка: iStock/Guliver

Koгато един мъж започва да ви изнася речта си "Искам да си взема почивка", е време да преосмислите нещата. Не той има нужда от почивка, а вие.

Речите са за мъже, които ще излъжат. Те лъжат себе си, след което и вас. Винаги започват с нещо драматично от рода на "Не знам накъде върви животът ми" или "Усещам силно напрежение".

Звучи добре, ако сте терапевт.

Преди да подпишете продължителен отпуск, помислете за това: Момчетата, които не знаят какво искат, рядко го разбират с течение на времето.

Какво му трябва, за да си изясни нещата? Просто е. Вероятността да ви загуби. И ви препоръчваме да реагирате по следния начин.

Кажете това: "Имаш пълното право да искаш да се разделим за известно време и да не ме виждаш. Въпреки това, не се чувствам комфортно. Какво ще кажеш да приключим връзката си още сега?"

Той най-вероятно ще смотолеви нещо от рода на: "Добре, щом това искаш." И ето имате отговора си. Ако един мъж не е готов да се бори за вас, той няма нужда от почивка. Той е съкрушен.

Разбитите хора никога не знаят какво искат. Те се представят като объркани жертви. Ако останете с него, само ще нараните себе си.

Когато един мъж каже, че има нужда от почивка, благодарете му за преживяването. Нека той да знае, че ви е било забавно заедно и разбирате.

Запомнете, че когато той ви сподели, че има нужда да се разделите за известно време, това означава, че е съкрушен. Няма нищо общо с вас и не е ваша работа да го поправяте. Може да го обичате, но не повече от себе си.

Благодарете му за урока и продължете напред, защото ви очаква по-добра връзка. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама