Какво се случва, когато нараните силно момиче...


Какво се случва, когато нараните силно момиче...
Снимка: iStock

Когато нараните силно момиче, ще я оставите дезориентирана. Тя няма да знае какво да прави в този момент и просто ще се скрие някъде, за да се пребори с болката. Защото момиче като това твърде дълго време е било силно, но не може вече да продължава да го прави. Тя ще крещи, ще плаче, ще разруши цялата къща и ще изглежда, че е луда. Тогава ще приеме случилото се и ще се оттегли на безопасно място, в нейния оазис на мира, за да се излекува и да се възстанови правилно.

Когато нараните силно момиче, ще я накарате да се съмнява в решенията си

Тя ще започне да се чуди дали е взела добро решение в живота си, когато ви е напуснала. Ще е толкова ядосана на себе си, че е допуснала някой да я разплаче и да я предаде. Тогава ще осъзнае, че отново е свободна и ще вижда нещата ясно. Ще благодари на съдбата, че й дава още един шанс да бъде щастлива. И този път ще направи много по-добър избор.

Когато нараните силно момиче, ще видите истинска страст и смелост

Тя ще си тръгне като истински победител, с високо вдигната глава и без сълзи в очите. Силното момиче знае, че нещо по-добро е на път да се случи и няма търпение да види какво й носи бъдещето. Когато видите колко красива и горда е без вас, ще съжалявате, че сте я загубили.

НИЕ ТЪРСИМ НЕ ЛЮБОВТА, А ВЪЛНЕНИЕТО И ТРЪПКАТА

Когато нараните силно момиче, това ще я нарани само за кратък период от време

Тя няма да прекара остатъка от живота си, чудейки се дали е направила нещо нередно и дали тя е тази, която е виновна за разпадането на връзката ви. След като оздравее, ще продължи с живота си и няма да плаче, защото всичко е свършило, но ще се усмихне, защото се е случило.

Когато нараните силно момиче, просто ѝ правите услуга

Дори и да не сте наясно с това, вие ѝ помагате да стане по-силна, отколкото вече е. По този начин й показвате, че има толкова много възможности и че не е нужно да се ангажира с първия човек, в когото се е влюбила. Помагате й да осъзнае, че животът е красив и че има толкова много неща, които ще я направят щастлива и удовлетворена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама