Какъв любовен живот имате според месеца на раждане


Какъв любовен живот имате според месеца на раждане
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора вярват, че любовният темперамент на човек се определя от месеца, в който е роден. Смята се, че не само знакът на зодиака, но и самият месец на раждане влияе върху характера на влюбения човек.

Януари

Можете да кажете метафорично, че родените през студения януари обичат с нотка на рационалност и последователност. Дълго време не позволяват на гаджетата им да се приближават до тях, докато не разберат, че може да им се вярва, но когато премине теста, започват да се отварят, да се предават на чувствата.

Февруари

Те обичат ярко и романтично. В състояние са да направят всякакви лудории заради любовта, така че любовната им история да не е по-лоша от всеки любовен филм. Не страдат заради любовта, от това чувство искат да получават само радостни емоции

Март

Роденият през март е най-спокойният от всички пролетни хора. Те имат най-мекия характер. Много са докачливи, но не отмъстителни. Те лесно се обиждат, затова търсят някой с голямо сърце, търпение и гъвкавост на характера.

Април

Най-избухливите и безкомпромисни хора се раждат през април. Те са весели и оптимисти, но само до момента, в който някой започне да ги провокира. Експертите по биоенергия наричат априлския любовен темперамент най-предизвикателния от всички. Трудно е да се стигне до компромис и да се решат проблеми с такива хора. Предпочитат другите да го правят вместо тях.

Май

Всички, които са родени през май, са много отмъстителни. По-добре е те да поискат прошка възможно най-скоро, ако не искате да си развалите настроението. Тези хора обичат да бъдат сами със себе си. Те мразят, когато някой им налага, нарушава личното им пространство. Но те са много романтични и се застъпват за своята сродна душа и семейството си. Определено няма да се загубите с тях - те няма да се обидят.

Юни

Тези хора имат способността да съблазняват всички. Правилото за тях е „заедно завинаги“. Може да имат мимолетна романтична връзка, но не се отказват да избират най-идеалния човек. За по-малко те няма да се съгласят.

Юли

Родените през месец юли са щастлив талисман за околните. Постоянно са в добро настроение, искат да покоряват нови върхове. Много е интересно да флиртувате с тях, много са щедри и обичат да отдават време за любим човек, да правят подаръци.

Август

Те са развили емпатия, така че винаги знаят какво искат и какво мисли другата им половина. Те обграждат любимия човек с грижи, знаят как да намерят компромиси, мразят осъждането. Те са честни и открити.

Септември

Жените и мъжете през септември обичат флирта и лекотата на общуване. Те са най-щастливите в любовта и е много лесна комуникацията с тях. Те следят външния си вид и следователно са изключително селективни в това отношение спрямо околните. Само красив човек може да ги заинтересува.

Октомври

Това са най-взискателните хора от всички. За тях е доста трудно да харесат някого, но още по-трудно е да го направят бързо. Такива индивиди никога не се влюбват от пръв поглед. Това са типични моногамни хора, които се нуждаят от щедър и мил човек.

Ноември

През ноември се раждат онези, които са много активни, но не позволяват на никого близо до тях просто така. Те са общителни хора, с които е трудно да флиртуваш. Те не обичат да губят енергия, така че в повечето случаи те самите се приближават, за да се запознаят или да обмислят предложения, идващи при тях. Те се отличават с надеждност, честност и искреност.

Декември

Хората, родени през декември, обичат с цялото си сърце, те буквално се гмуркат във връзките, дават чувствата си максимално. Те не са склонни да се променят, предават, заблуждават. Декемврийските хора не обичат да пърхат от цвете на цвете като пеперуди. Те са моногамни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама