Кога мъжете стават непривлекателни


Кога мъжете стават непривлекателни
Снимка: Thinkstock/Guliver

Към края на 30-те мъжете стават сексуално непривлекателни за младите жени заради посивяващата коса и двойната брадичка, съобщи в. "Дейли мейл".

Това обаче надали се отнася за Дейвид Бекъм, Брадли Купър и Леонардо ди Каприо, макар и да са на тази възраст.

Най-очевидният признак за промяната е, че жените вече не заглеждат такива мъже в баровете. Те се превръщат по-скоро в татковци, отколкото в секс символи.

Вторият най-цитиран признак е побеляващата коса - посочен от 37 процента от анкетираните.

Другите признаци, освен двойната брадичка и оредяващата коса, са развалените зъби, казаха от поръчалата изследването Краун клиник в Манчестър.

В анкетата 52 процента от запитаните посочват, че мъжете започват да губят привлекателността си малко преди да навършат 40. Причините не са свързани само с остаряването. 62 процента от жените предполагат, че повечето мъже към края на 30-те вече са ангажирани и не си струва да се пробват с тях.

Мъжете осъзнават промените и затова трансплантациите на коса са най-популярни сред навършилите 40 години. Роби Уилямс например, който стана на 40 през февруари, призна, че е подсилил косата на слепоочията си. Явно той не е искал да стане "невидим мъж".

Дейвид Бекъм миналия месец беше заснет с посивяла брада, но само след дни среброто изчезна. Очевидно той е започнал да я боядисва.

Източник: БТА

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама