Когато обичаш някого, трябва да правиш компромиси, но не и да се отказваш от себе си


Когато обичаш някого, трябва да правиш компромиси, но не и да се отказваш от себе си
Снимка: iStock/Guliver

Трябва да преразгледате приоритетите си. Трябва да преосмислите как виждате бъдещето си. Но преди всичко, трябва да осъзнаете, че да обичате някого не означава да се откажете от всичко, което сте правили преди. Не е нужно да жертвате мечтите си, за да поддържате връзката си силна. Правилният човек трябва да подкрепя вашите цели. Той трябва да ви е основен фен. Ако ви обича истински, той ще е готов да застане до вас, готов да ви подкрепи, когато паднете, и да ви изправи отново на крака. Той трябва да ви вдъхнови да продължавате да се опитвате, когато се съмнявате, че губите времето си. С него трябва да чувствате, че сте способни на всичко. Вие също трябва да сте негова опора и да подкрепяте мечтите му.

Да обичаш някого не означава, че трябва да спреш да обичаш онези аспекти на живота, които не го включват. Имате право да имате хоби. Имате право да харесвате различни неща. Имате право да имате свои приятели. Вашият мъж няма да ви дистанцира от любимите ви хора. Все още трябва да има вечери, когато излизате на разходка без него. Да се събирате с приятелки на по чаша вино и да си говорите женски неща. Все още трябва да живеете живота си.

НЯКОЛКО ЛЕСНИ НАЧИНА ДА НАПРАВИТЕ ПРИЯТЕЛЯ СИ ПО-ЩАСТЛИВ

Да обичаш някого, не означава да го правиш център на своята вселена. Трябва да му обърнете внимание, да. Трябва да го поставите в началото на списъка си с приоритети. Но не трябва да изтривате самоличността си, за да му угодите. Въпреки че е много важно да имате силна връзка и да бъдете заедно, това не означава, че трябва да прекарвате всяка секунда от времето си с него. Не е нужно да го взимате с вас навсякъде, където ходите. Имате право да бъдете отделени от него, ако се уважавате един друг това няма да ви навреди. Не трябва да се губите. Да обичаш някого не означава да се откажеш от всичко заради него. Това не означава да спреш да правите всичко, което ти харесва, за да се съсредоточиш само върху него.

Правилният човек ще иска да имате собствен живот. Той ще иска да сте щастливи, дори когато не е наблизо. Той ще бъде привлечен от вашата независимост. Не бива да се отказвате от всичко, което обичате, в името на отношенията, защото във вашия свят има достатъчно място за вашата сродна душа и за приятелите ви, и за вашата кариера и хобита. Можете да имате всичко това и да бъдете щастливи.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама