Няколко лесни начина да направите приятеля си по-щастлив


Няколко лесни начина да направите приятеля си по-щастлив
Снимка: iStock/Guliver

Жените не са единствените, които трябва да се чувстват щастливи в една връзка. Това с пълна сила важи и за мъжете. Да правите щастлив партньора си е жизненоважно в една връзка. Всъщност това е една от съставките, които помагат на отношенията ви да бъдат по-силни и дълготрайни.

1. Правете му комплименти

Не само момичетата обичат комплиментите, но и момчетата. Стереотипът, че мъжете не се интересуват от това как изглеждат е нещо от далечното минало. Правете комплименти на гаджето си и му казвайте какво харесвате в него. Със сигурност това ще предизвика усмивка на лицето му.

2. Казвайте и показвайте колко го обичате

Не е трудно да му кажете колко го обичате или пък да му покажете любовта си чрез действия. Изричайте "Обичам те" по-често или му оставяйте мили бележки на различни места.

3. Утешете го

Когато е уморен от работа или ако преживява много трудности през последните седмици, бъдете там, за да го утешите. Само една прегръдка, целувка или окуражаващи думи като "Ще се почувстваш по-добре" може да направят мрачните му дни по-ярки и да видите усмивката му отново.

4. Обърнете му повече внимание

Да приемате гаджето си за даденост не винаги е добра идея. Вместо това му отделете цялото си внимание и го накарайте да се почувства желан. Забравете за телефона си и слушайте, когато ви говори. Обърнете му вниманието, което заслужава, защото всеки момент, който прекарате с него, е много важен.

5. Бъдете честни към него

Да си честен, без значение колко е трудно, е един от най-добрите начини да направите приятеля си щастлив. Винаги бъдете искрени с него и не крийте тайни. В този случай вие не само ще го накарате да се почувства щастлив, но и ще получите същото удовлетворение, което изпитва и той, защото ще бъде честен и към вас.

6. Дайте му свобода

Това е един от най-важните ключове, когато става въпрос за щастието на вашето любимо момче. Вероятно обичате да прекарвате време с партньора си, но има и моменти във всяка връзка, когато просто трябва да си дадете свобода един на друг, за да израснете като индивиди. Така че, дайте му време, в което да бъде със себе си, да се мотае с приятели или да се съсредоточи в работата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама