Когато си жена, която чувства твърде много


Когато си жена, която чувства твърде много
Снимка: iStock

Трудно е да си жена, която чувства "твърде много" в свят, в който логиката надделява над чувствата. Това е постоянна битка или да успокоите чувствата си, или да изплашите хората. Всички го правим, някои повече от други - крием сърцата си, за да ги предпазим от разбиване.

Чувствате "обичам те", но казвате "това е страхотно". Не се обвързвате с толкова силни думи.

Чувствате "липсваш ми", но пишете "ще те уведомя, когато съм свободна". Държите се така, сякаш не ви пука.

Чувствате "имам нужда от теб", но отговаряте "справям се добре". Преструвате се на силни.

Смятате, че се държите готино, ръководейки се от лъжата, че дълбоките чувства са грешни. Всъщност вие сте част от проблема. Продължавате цикъла на самотата, вместо да изковете нов път към пълноценна връзка. Така само внасяте студенина в живота си, а не щастие.

Възхищаваме се на тези, които са безапелационни към себе си. Тези, които отварят сърцата си  без страх. Стремете се да бъдете като тях.

Ако сте жена, която чувства "твърде много", искаме да знаете, че вашата уязвимост е дар. Тя не ви прави слаби. Не им позволявайте да ви убедят, че сте прекалено меки. Добре е да мислите със сърцето си. Възхитително е дори. Да обичате дълбоко и да сте в хармония с емоциите си не е грешка. Едно от най-красивите неща в любовта е, че сами си създавате правила - не е възможно да го правите грешно, стига да е честно.

Просто трябва да намерите някой, който се възхищава на силния ви емоционален капацитет, вместо да се чувствате обременени от него. И за да го откриете, трябва да продължите да показвате на света скритите си съкровища - вашите реални емоции.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама