Когато влезете в живота на някого, опитайте се да го направите по-хубав, отколкото е бил преди


Когато влезете в живота на някого, опитайте се да го направите по-хубав, отколкото е бил преди
Снимка: iStock

Когато срещнете човек, който ви приема в живота и сърцето си, бъдете добри с него. Отнасяйте се с уважение, бъдете търпеливи и разбиращи. Опитайте се да направите живота му по-хубав, отколкото е бил преди, а не обратното.

Ето защо толкова много обичам теб, любов моя!

Животът ми е по-добър, защото ти ме водиш по пътя и ми показваш всеки завой.

Толкова много бракове се изпълняват по-скоро като договор, а не като завет: "Направих ти вечеря снощи, така че тази вечер трябва да ми направиш вечеря ти..."

Ти не си такъв. Ти не изискваш нищо в замяна. Просто ме обичаш и правиш живота ми по-хубав и лесен. И това ме вдъхновява да бъда добър човек и да се държа добре към другите, без дори да искам същото в замяна.

Животът ми е по-добър, защото ме питаш: "Какво мога да направя за теб в момента?". Понякога го чувам, когато съм стресирана или тъжна. И това е всичко, от което имам нужда - от подкрепа.

Какво е още по-невероятно? Понякога те гледам и ти попълваш празнотата, разбирайки моето мълчание. Веднага разбираш от какво имам нужда - понякога от прегръдка, а понякога от малко време за себе си. И ти ми го даваш.

Ти правиш живота ми по-добър, защото ме намираш за красива. Казваш ми го често, най-вече, когато имам нужда да го чуя. Казваш, че съм красива жена с красива душа и това е най-хубавият комплимент. Изричаш го толкова често и толкова искрено, че аз всъщност наистина вярвам в основата на моето същество, че мислиш, че съм красива.

УМНИТЕ ЖЕНИ ЗНАЯТ, ЧЕ ВРЪЗКИТЕ СА ТАНЦ ЗА ДВАМА

Ти правиш живота ми по-добър, защото се интересуваш от мен и нещата, които ме вълнуват. Можем да говорим с часове по теми, които ме вълнуват и ти няма да кажеш, че ти е писнало, дори и да е така. Заедно с теб учим нови неща, откриваме нови места и това е страхотно!

Ти ме научи да бъда по-добра версия на себе си! Ти ме научи, че когато влизам в живота на някой човек, трябва да се опитам да го направя по-хубав, отколкото е бил преди, а не обратното!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама