Умните жени знаят, че връзките са танц за двама


Умните жени знаят, че връзките са танц за двама
Снимка: iStock

Умната жена не се интересува от "хитри игри" и разбира, че да се опитваш да четеш мислите на другите е безсмислено упражнение. Бъдете отворени и внимателни с нея!

Представяме ви няколко неща, които всяка уважаваща себе си жена няма да търпи в една връзка:

Неуважение

Ако не я уважавате, тя ще си тръгне. Жена, която знае колко струва, няма да остане с някой, който не я цени. Без уважение е невъзможно да се изгради здравословна връзка.

Игнориране

Тази жена няма да бъде с някой, който постоянно я игнорира. Тя не е невидима и е свикнала да говори за проблеми и да ги решава, вместо да мълчи. Тя очаква същото от партньора си. Мълчанието е пътят към раздялата.

Гняв

Ако сте зъл човек по природа, тогава нейният интерес към вас бързо ще изчезне. Или ще бъдете мили с нея, или ще я загубите завинаги.

Лъжи

Тя не понася лъжите. За нея е важно да бъдете честни с нея, дори и понякога истината да боли. Ето защо, ако започнете да мамите дори за малки неща, тогава това ще доведе само до проблеми.

НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ ТЕЗИ НЕЩА ЗАРАДИ МЪЖ

Прекалена сериозност и никакво чувство за хумор

Тази жена има нужда от мъж, с когото да се смеят заедно. Чувството за хумор е важен компонент на една връзка. Смехът помага да се преодолеят много препятствия и трудности и да се развеселите в най-мрачния ден.

Тя няма да понесе всички проблеми на раменете си

Тя няма да се справи с всички проблеми, които съществуват в една връзка. Ако не искате да признаете собствените си грешки и да поемете отговорност, двамата определено не сте един за друг.

Нежелание за работа в екип

И двамата трябва да положите усилия, за да донесете радост на връзката. Връзките са танц за двама, работа в екип и при равни условия. Тя няма да позволи нищо друго.

Нежелание за компромиси

Тя няма да бъде с някой, който не разбира какво означава думата „компромис“. Тя иска човек, който има способността да се отдава, когато това е наистина необходимо и да поддържа добри отношения.

Неразбиране

За нея е важно да почувства, че наистина я разбирате, а не да я пренебрегвате или просто да се съгласявате с всичко, защото е по-лесно.

Опити да я изолирате от онези, които са ѝ скъпи

Не бива да я молите да избира между вас и нейните приятели и семейство. Преди да се срещне с вас, тя е имала свой живот, който не е длъжна да зачеркне, само защото сега сте заедно. Научете се да приемате хора, близки до нея и всичко, което наистина е важно за тази жена!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама