Ако той наистина ви обича, няма да има нужда от думи, за да ви го докаже


Ако той наистина ви обича, няма да има нужда от думи, за да ви го докаже
Снимка: iStock/Guliver

Истината е, че действията говорят по-силно от думите. А що се отнася до отношенията, любовта, която показваме чрез ежедневните действия към партньора, е най-прекрасното чувство. Всички сме били в ситуации, в които просто не сме сигурни дали половинката ни наистина ни обича. Той казва, че е влюбен, но какво всъщност прави, за да подкрепи думите си? Как ви показва, че те са истина?

Любовта е повече от онези мили думички. Човек трябва също да доказва чувствата си, иначе това са просто празни приказки.

Някои мъже са по-склонни да демонстрират любовта си със сладки романтични жестове и с начина, по който се държат с вас.

Любовта може да бъде открита във всички онези малки неща, които партньорът ви прави редовно и в края на деня това е наистина важното.

Когато го усетите и никога не се налага да се чудите къде се намирате, вие без съмнение сте с правилния мъж. Ето всички начини, по които вашият мъж ви показва колко ви обича, без да има нужда от думи!

Когато говорите за неща, които са наистина важни за вас, той полага усилия да ви слуша и разбира

Всеки може просто да се преструва, че ви слуша, но всъщност да си мисли за много други неща. Истински влюбеният мъж обаче слуша внимателно, защото му пука за нещата, които са от значение за вас, и иска да ви помогне, ако е в състояние. Той ще ви обърне внимание, защото ви цени, а не защото иска нещо в замяна по-късно. Той винаги се интересува от вашите емоции.

Той всъщност прави планове с вас по собствено желание

Той не просто чака вие да решите къде ще вечеряте днес или какво ще правите този уикенд. Той предприема действия, прави планове и отделя време, за да направи най-добрия избор, от който всъщност ще се радвате вие. Грижи се достатъчно, за да покаже, че не сте единственият човек във връзката, който мисли за тези неща.

ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ Е ИЗБОР

Той ще бъде винаги до вас, когато имате нужда

Работата е важна за него, но вие сте по-важни. Ако се появи нещо и наистина имате нужда от него, той ще направи необходимото, за да отмени някои срещи и задължения, за да бъде при вас. Няма да има извинения, нито ще иска да се оправдае. Той ще иска да е до вас и ще бъде!

Точно това е любовта. Той е на разположение за вас винаги, когато имате нужда от него и никога няма да ви накара да се чувствате виновни за това. Обича ви твърде много.

Той иска да знае всяко малко нещо, което се случва в живота ви

Знаете, че никога не го отегчавате, когато говорите за нещата, които ви вълнуват (дори и женски). Искрено се интересува от всичко, което ви прави щастливи. Разговорът с него е толкова добър за душата ви, че буквално бихте могли да разговаряте с него дни наред.

Той е честен с вас и е верен на думата си, независимо какво се случва

Той никога няма да се опита и да ви излъже за нищо. Цени ви твърде много. Той е честен, истински и прави точно това, което е обещал. Без глупости, без извинения, това е една честна любов и всеотдайност.

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СТЕ СЪС СРОДНАТА СИ ДУША

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама