Заслужавате човек, който ще бъде с вас ЗАВИНАГИ


Заслужавате човек, който ще бъде с вас ЗАВИНАГИ
Снимка: iStock/Guliver

Химията е истинска, чувствата са там, разговорът помежду ви е страхотен, а страстта е неудържима. Изглежда, че имате всичко... Освен него.

Той казва, че не е готов за връзка. Дава ви трохите на своята любов и винаги ви държи на една ръка разстояние. Не ви е пуснал все още, защото държи опциите си отворени.

От друга страна, той не издържа при мисълта, че може да сте с някой друг. Иска ангажираност от вас, но не може да предложи същото в замяна. И е време да спрете с тази лъжлива любов!

Време е да си тръгнете от човек, който иска срещи, но не и връзка, който иска да му се отдадете изцяло, но той не ви се отдава!

Ако имате по-силни чувства към него, отколкото той към вас, не искате той да ви смята за нещо временно, нали? Помислете за това. Защо би се интересувал от връзка, когато получава всичко безплатно?

Емоционалната връзка, която имате с него, може да е пагубна за вас. Сърцето ви се къса също толкова лесно, когато той не отговаря на обажданията, когато изчезва за известно време. А после се връща, когато той реши.

Не става въпрос само за секс - това е много повече. Ето защо ситуацията, в която се намирате, ви наранява толкова много. Смятате, че искате повече, но истината е, че той може да няма какво повече да ви даде. Той все още не знае какво е истинска любов. Не е сериозен в намеренията си, иска да ви притежава, но не и да ви направи най-щастливата жена!

Откъснете го от този пиедестал, на който сте го поставили, ако той не е готов да се държи с вас като с кралица. Той е вашият приоритет, вашият номер едно, центърът на вашата вселена, вашият крал, но ако той не може да се отнася с вас по същия начин, не е достоен за вас.

Ако той не е готов да се обвърже с вас и да ви се отдаде изцяло, не е достоен за вашето време. Не позволявайте да минат повече месеци или години, без да сте истински щастливи. Вие заслужавате много повече! Запомнете го!

Може би той ви заблуждава, че нещата могат да се променят. Той говори за чувствата си към вас, за бъдещето ви и вие правите планове заедно. Тогава, изведнъж, той изчезва. Или е "прекалено зает", или няма време за вас... И така докато той сам не реши да ви потърси отново. Най-малкото това е неуважително и трябва да спре! Откажете се от всичко това!

Заслужавате уважение, лоялност и усилия. Заслужавате повече от мъж, който ще е с вас само когато поиска! Заслужавате повече от човек, който не е готов за връзка! Затова е време да сложите край!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама