Дори и две сродни души да се разделят, любовта винаги ще намери начин да ги свърже


Дори и две сродни души да се разделят, любовта винаги ще намери начин да ги свърже
Снимка: iStock

"Сродната душа е човек, към когото веднага усещате интимност и неразривна връзка. Към когото чувствате привличане още преди умът да започне да работи", Карън Салмансън.

Прекъсването на връзка с любим човек може да бъде много трудно и болезнено събитие. И още по-трудно и болезнено, когато сте сигурни, че мъжът, когото сте принудени да пуснете, е вашата сродна душа.

Може да изглежда, че завинаги сте загубили любимия си и нямате надежда да поправите всичко. Истината е, че ако на двама ви е предопределено да бъдете заедно, тогава ще бъдете заедно - независимо какво се случва.

Вярно е, че името на нашата истинска любов вече е написано със звезден прах върху табелите на съдбата. Половинката ви вече се разхожда някъде там, сред всички останали хора - просто трябва да я намерите. И след това вашите съдби ще бъдат вплетени в неразривен възел.

Знайте, че дори да се разделите, рано или късно пак ще бъдете заедно - ако наистина сте предназначени един за друг.

Никой човек не влиза в живота ни без причина. Всеки се появява в точния момент и с конкретна цел.

Когато срещнах любовта на живота си, веднага разбрах. Гледайки го в очите, аз знаех, че той е моят човек. Разбрах, че ще бъдем заедно на всяка цена - независимо какво ще ни се случи, бихме могли да преодолеем всичко. И така и стана!

Но никога не знаем предварително кои карти ще получим от съдбата. Нещата, които ни се случват, често са напълно извън нашия контрол и понякога могат да доведат до онова, което би изглеждало немислимо.

Може дори да се разделите с човек, за когото сте били убедени, че ще сте до края на живота си. Но това не означава, че няма да намерите път, който отново да ви отведе при него. Ако този човек наистина е вашата сродна душа, тогава няма какво да прекъсне връзката между вас.

Не можете просто да се разделите с половинката си... За раздялата, подобно на срещата, със сигурност има по-дълбока причина. Да, в този свят всичко има причина, дори и в обстоятелства, които ви принуждават да се сбогувате с човека, когото обичате повече от живота си.

Може би някой от вас все още има нужда да порасне, да научи необходимите житейски уроци или просто да останете сами със себе си и да разберете какво точно искате.

Когато сме далеч от своята сродна душа, това предизвиква още по-силно желание в сърцата ни и ни кара да осъзнаем колко много се обичаме.

Ако наистина имаме късмет да срещнем истинската любов, нашата сродна душа, ние вече не можем да я загубим, можем само да се дистанцираме от нея за кратко време. В крайна сметка животът така или иначе ще ни свърже отново!

Връзката между двама души, на които им е предопределено да бъдат заедно, е толкова силна, че те винаги и при всякакви обстоятелства намират начин да се върнат един към друг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама