Кралицата на драмата, лепката или емоционалната - коя си ти?


Кралицата на драмата, лепката или емоционалната - коя си ти?

Истина е, че жените имат по няколко лица и това страшно много обърква мъжете. В един момент те са студени, в следващия са много привързани, а изведнъж започват да ревнуват като полудели. Е, да, имаме си своите странности и трябва да си признаем, че и на нас ни е трудно да се справяме с тях.

Това са 6-те образа, в които всяка жена влиза съзнателно или не:

Досадната лепка

Особено в началото на връзката е нормално да мечтаете за неговите ласки 24 часа в денонощието. За да задоволите желанието си, вероятно постоянно го прегръщате и докосвате, независимо дали сте си вкъщи или на оживено публично място. Непрекъснатият стремеж към физически контакт обаче по-скоро ще отблъсне вашия възлюбен. Има шанс дори да ви възприеме като "лепка"!

За да избегнете подобна ситуация, бихте могли да демонстрирате желанието си за близост само в специални моменти. Останете ли насаме с него, го изненадайте с небрежен, но предизвикателен жест. Така ще запалите въображението му, без това да му бъде досадно.

Злобната кучка

Много жени действат първосигнално, видят ли красива и желана дама, която има шанс да им бъде конкуренция. Вместо да запазят достойнството си, те я наричат с обидни епитети или коментират облеклото и поведението ѝ със злоба. В такива случаи мъжете се чувстват ужасно, защото осъзнават, че тяхната половинка изпитва несигурност и има изключително ниско самочувствие.

Никога не допускайте тази грешка! Ако влезете в ролята на злобната кучка, която ненавижда всички останали жени на този свят, ще влезете и в ролята на губещ. Не рискувайте да отблъснете своя партньор, само защото не можете да си държите езика зад зъбите.

Мъжемразката

Ако още от първата си среща с някой мъж започнете да критикувате всички останали представители на силния пол, много бързо ще го отблъснете. Не говорете лошо за бившите си, защото така нищо няма да спечелите. По-скоро ще създадете у потенциалния си нов партньор впечатление, че носите твърде много "багаж" от миналото си. И твърде много неразрешени проблеми, които вероятно ще вкарате в новата си връзка.

Емоционално нестабилната

Прекалената чувствителност също плаши мъжете. Ако вашият партньор забележи, че се разстройвате и ядосвате прекалено лесно, ще сметне, че сте емоционално нестабилна. И че ще се държите така и с него самия. Стигне ли дотам в своите разсъждения, няма и да разберете кога ще изчезне от живота ви.

Ето защо е добре да се стремите да не му звъните в полунощ, за да му разкажете колко сте разстроени заради нещо. Демонстрирайте спокойствие и сила на духа, защото само така ще го задържите до себе си.

Крадлата на внимание

Когато една жена се опитва да е прекалено секси, забавна, готина или остроумна, тя започва да изглежда смешна. Мъжете инстинктивно започват да мислят, че тя не се чувства добре в своята кожа и затова си служи с преструвки.

Не се опитвайте на всяка цена да привлечете неговото внимание! Разбира се, че няма нищо лошо в това да показвате най-добрите си страни. Но ако не притежавате някое качество, по-добре не имитирайте неговото наличие. В противен случай да, той ще ви забележи, но с лошо! А първото впечатление се променя много, много трудно.

Кралицата на драмата

Най-лошото, което може да направите във връзката си, е да драматизирате. Някои жени смятат, че трябва да превърнат и най-елементарното нещо в грандиозен проблем. В случай че сте се скарали с някого в работата, не го превръщайте в акцента на деня. Нещо друго ви е разстроило? Вероятно е най-добре да говорите за това, когато се успокоите, вместо да превръщате партньора си в неволен слушател на едночасова тирада.

В противен случай показвате на мъжа, че и най-малкото нещо е способно да предизвика у вас неконтролируем гняв. Сигурно сте прави да се ядосвате в конкретната ситуация, но ако не можете да контролирате реакциите си, това ще навреди на любовния ви живот. Така че преценете кое е по-важно за вас!

(от книгата "Единствено за него")

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама