Любовен хороскоп за лято 2016


Любовен хороскоп за лято 2016
Снимка: Thinkstock/Guliver

Лятото носи със себе си незабравими и дългочакани емоции както за обвързаните, така и за онези, които чакат с нетърпение да срещнат своята половинка. Ако се чудите дали романтичните летни дни идват за вас, или пък се надявате на повече страстни безсънни нощи на морския бряг, то този любовен хороскоп ще ви даде доста отговори.

Овен

До юли вашият ентусиазъм прелива във възможности, а Юпитер ще ви надари с не една възможност да сбъднете желанията си, да зарадвате сърцето си – да искате и съответно да получите обич. Вие с лекота завързвате нови контакти, ключови, а и носещи доста изкушения от юни до август.

Телец

До август месец намирате щастието у дома или се движите според зададеното вече направление. От септември вие навлизате в много силен период, когато можете да сбъднете свое желание, да срещнете сърдечност, която да се настани трайно в живота ви.

Близнаци

За мнозина няма да е изключена ситуацията „любов от пръв поглед“ или лек флирт, който бързо е прераснал в любовна авантюра. Някои приятелства също са способни да се превърнат в „нещо повече“, така че бъдете готови за неочаквани обрати.

Рак

До средата на юли месец материалното ви благополучие пряко рефлектира или определя и сърдечните ви връзки. Ако през това време започнете нов роман, той ще бъде свързан с човек, който подпомага социалния ви статус и кариерно развитие.

Лъв

Юпитер – планетата на щастието ви защитава до август и вие имате шанс да сбъднете почти всяко ваше желание – мечтайте, искайте, за да ви се даде. Ако срещнете любовта през това време, вероятността тя да прерасне в дългогодишен контакт е значима.

Дева

Влагате повече психически и физически ресурси и сте в услуга на половинката си, налага ви се подчертано да се съобразявате с нея, дори и да не сте твърде съгласни с действията и намеренията ѝ. От септември обстановката коренно се променя.

Везни

Юпитер ви дава шанс да привличате силно внимание към вас, а някои приятелства се превръщат неочаквано и бързо в любовен роман. Животът ви е пълен, среща ви с много нови хора, а някои от вас коренно променят средата си.

Скорпион

Ако нямате партньор, вероятността да го срещнете от май до юли е значима. Ако имате вече връзка, тя ще се влияе силно от материалното ви положение, но не позволявайте на финансите да застават между вас и половинката ви.

Стрелец

От средата на юни започва ключов период за социалния ви статус – може да решите да сключите брак или да прекратите такъв, но това ще бъде ваше решение и при условие, че настоящата връзка не ви носи удовлетворение.

Козирог

Семейните Козирози са изправени пред доста предизвикателства, свързани с близките или пък жилището им. От септември силите ви се подкрепят от Юпитер и вие печелите с по-голяма лекота симпатии и уважение.

Водолей

До август Юпитер се намира във вашия дом на партньорските взаимоотношения и това е ключов период за дълготрайните ви връзки, брак и т.н. Ако сте обвързани, е препоръчително да „обновите“ отношенията си, да инициирате някаква промяна, която да освежи връзката ви.

Риби

До август срещате любовта на работното място или партньорът ви ще подкрепя кариерното ви развитие. От септември настъпва ключов период за обвързаността ви – в продължение на няколко месеца ще имате шанс да намерите своята половинка или да стигнете до ново ниво с настоящия ви партньор.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама