Мечтая за мъж, който обича и се бори за любовта си


Мечтая за мъж, който обича и се бори за любовта си
Снимка: iStock/Guliver

Мечтая за мъжа, който знае как да бъде мъж. Силен, със собствено мнение и позиции, с амбиции, за които прави всичко възможно да бъдат осъществени. С мечти, за които се бори всеки ден, за да ги превърне в реалност.

Мъж, който може да носи отговорност за действията си. Мъж, който умее да признава грешките си и се учи от тях. Мъж, чиято дума тежи и значи нещо.

Мъж, който не се страхува и срамува да бъде спонтанен и чувствителен понякога. Мъж, който знае какво иска. Мъж, с по-силен характер от моя.

Мъж, който обича и се бори за любовта си. Мъж, който не признава съществуването на думата "невъзможно". Мъж със самочувствие и вяра в собствените си възможности.

Mъж, за който усмивката ми ще бъде най-важна! Мъж, който държи ръката ми не само пред приятелите си, но и пред целия свят. Мъж, който се гордее с мен. Мъж, който е с мен дори, когато светът ми се срива из основи. Mъж, който знае как да ме укроти.

Мъж, за когото съм предизвикателство. Мъж, който е предизвикателство. Мъж, който умее да ме приземява, когато летя твърде високо. И който умее да ме извисява, прегърнал ме между крилете си.

Мъж, с когото да паднат всичките ми задръжки. Мъж, какъвто не съм срещала до сега. Мъж, който ще ме накара да се чувствам така, както никога досега. Различен, за разлика от всички, с които живота ме е срещал.

Мъж, до когото бих се чувствала истинска жена!

Източник: highviewart.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама