Мъжки фрази, потвърждаващи силните чувства към една жена


Мъжки фрази, потвърждаващи силните чувства към една жена
Снимка: iStock/Guliver

Момичетата често се съмняват във взаимността на чувствата. За съжаление, в обществото не е прието жената да направи първата стъпка и директно да попита мъжа дали той я харесва, или не. Как да разберете, че той не е безразличен към вас? Има определени фрази и поведения, които лесно могат да ни покажат целите и настроението на мъжа. Това може да са комплименти, въпроси и мотиви за действие. Вижте кои са те:

"Трябва да се усмихваш по-често!"

Той обича да вижда усмивка на лицето ви, да чува вашия смях. Също така, с усмивката си ще проявите съчувствие и той ще го почувства. Ето защо ви моли да се усмихвате по-често, защото това го прави щастлив.

"Трябва да се срещаме по-често"

По тази фраза можете да разберете, че един мъж иска да ви види и да прекара повече време с вас. Лесно е да отгатнете, че най-вероятно ви харесва.

"Много си забавна"

Благодарение на шегите и способността да се смеете на себе си, можете да спечелите сърцето на мъжа. Ако сте чули тази фраза, това означава, че той харесва вашия хумор, което пък издава, че ви харесва, защото се забавлява с вас.

"Имаш нужда от кафе"

Това е почти покана за среща! Може би той просто не иска да бърза с нещата и ви намеква за по-лесна комуникация. Но все пак той иска да прекара време с вас, така че има всички шансове да станете двойка.

"Харесва ми това, което носиш"

Това вече означава нещо повече, защото мъжете често не обръщат внимание на дрехите, с които са облечени жените. По този начин той все още иска да подчертае вниманието си към вас.

ЗАЩО МЪЖЕТЕ СЕ ЗАГЛЕЖДАТ ПО ДРУГИ ЖЕНИ

"Имаш красива..."

Това е най-откровеният комплимент. Каквато и част от тялото или аксесоар да ви хвали, това означава, че не е безразличен към вас.

"Мисля, че се разбираме"

Изключително важно е мъж да уведоми жената как се чувства. Че му е интересно да обсъди някои неща в нейната компания. Това е още един намек, че той има истински интерес към вас.

"Може ли да те прегърна?"

Той е готов да бъде с вас и иска да усети вашата топлина. Физическият контакт под формата на прегръдки означава много, така че не се съмнявайте в неговите намерения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама
Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама