Защо мъжете се заглеждат по други жени?


Защо мъжете се заглеждат по други жени?
Снимка: iStock/Guliver

Психолозите обясняват какво заключение може да направи една жена, ако партньорът й гледа други млади дами на улицата. Освен това, за да разберете по-добре нюансите на поведението на по-силния пол, трябва да знаете за етапите на влюбване в мъжете.

Полигамията на мъжете е мит, подкрепен от тези, които са напълно непознати с психологията и не са виждали истински любящи представители на силната половина на човечеството.

Каква жена търси един мъж?

Отбелязвайки всички второстепенни неща, може да се каже едно: мъжът търси жена, която може да го обича. Ако търси само красива, стройна дама, която да готви, чисти, да го дари с деца деца, тогава все още не е наясно с основното. От далечни времена, от самото начало на света, мъжете подсъзнателно са търсили човек, който искрено и от все сърце да ги обича, а не да убеждава себе си и него, че това е любов.

Жените трябва внимателно да обмислят горното, за да не търсят богатите, успешните, високите и т.н., а да търсят някой, когото може да ги обича искрено, с цялата си душа.

Ако мъж, когото срещнете, с когото съжителствате или дори сте женени от 10 години, започне да заглежда други жени,  тогава той дълбоко в себе си разбира, че вие ​​не сте единствената му. Това е структурата на мъжката психология, когато няма истински обичана жена до него, той ще  търси денонощно, може би дори без да го осъзнава. И нищо не може да го спре.

Но дори и най-известният женкар, след като се е запознал със жената, която му показва какво е истинската любов, престава да забелязва всички други наоколо. Разбира се, това не означава, че изобщо не може да гледа и да оценява женската красота, но разбирате за какво ви говорим.

КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ СТЕ СРЕЩНАЛИ СРОДНАТА СИ ДУША

Етапи на мъжката любов

Човек се влюбва постепенно. В началния етап той оценява външния вид. Тук младите дами не трябва да се отчайват, ако имат някакви външни недостатъци. Мъжете се влюбват не в идеала, а в това, което харесват. А вкусовете, повярвайте ни, на всички представители на по-силния пол са много, много различни и не бива да мислите, че харесват само актриси и супермодели - това е мит. Въпреки че не трябва да пренебрегвате личните грижи, защото приятния външен вид, хубавият стил, гладката кожа и копринената коса са признак за здраве, което е важно и за мъжете на подсъзнателно ниво.

В процеса на запознанства и първия период на общуване, момчетата слушат своите избраници. Те слушат гласа и речта им, ако на този етап всичко върви гладко, тогава мъжът се влюбва още повече.

Тогава той започва да се приближава към вас, взема ръката ви, може да гали косата ви, да ви покани на танц и други подобни нещо, които ви сближават.

След това мъжът се влюбва на един по-сериозен етап и повярвайте ни, ако почувства същото и от вас, той няма да погледне друга жена!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама