Не търси любов в миналото си


Не търси любов в миналото си
Снимка: iStock/Guliver

Да бъдете във връзка е едно от най-трудните неща, които някога ще трябва да направите. Гордейте се с хората, които влизат в живота ви. Тези хора виждат багажа ви като покана да „разопаковате” заедно.

Вярвам в перфектното време. Има причина да сте пропуснали полета си или да не сте получили мечтаната работа. Ако нещо е писано да бъде, то ще се случи. Животът има уникален начин за елиминиране на предизвикателствата веднага щом заключите, че няма надежда. И точно така, отново започвате да се надявате. Това е толкова тъжно, красиво и емоционално!

6 НЕЩА, КОИТО МЪЖЕТЕ ВИНАГИ КРИЯТ ОТ ПОЛОВИНКИТЕ СИ

Не бих казала, че това е фалшива надежда. Очевидно има връзки, които завършват с пълно опустошение, оставяйки ни само болезнен спомен и чекмедже, пълно с общи снимки. Но има и отношения, които завършват по различен начин. Колкото и упорито да искате нещо да се получи, по-добре е да не го насилвате. Понякога може да е трудно да си тръгнете от връзка, знаейки колко много време и усилия сте вложили в нея. Но един ден всичко ще има смисъл. Може да не е утре или скоро, но когато се окажете там, където винаги сте искали да бъдете, ще оцените начина, по който нещата не са се получили на времето.

Не можете да живеете живот, мислейки за това, което е можело да бъде. Трябва да спрете да търсите загубената любов в миналото си. Да си спомняте какво е било и какво е щяло да стане, само „ако”. Това е красивата измама, която измисляме, защото никой не знае какво е щяло да се случи, „ако…”. Толкова е лесно да се изгубите в момента и да забравите колко далеч сте стигнали. Затова бъдете горди с хората, които са влезли в живота ви за добро или лошо. Търсете любовта в настоящето и спрете да гледате през рамо…

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама