6 неща, които мъжете ВИНАГИ крият от половинките си


6 неща, които мъжете ВИНАГИ крият от половинките си
Снимка: iStock/Guliver

Независимо дали сте заедно от месец, или от 3 години, повечето мъже имат списък с тайни, които всъщност не искат да признаят на никого, особено на жената, с която са във връзка. Ако се интересувате от тайния живот на половинката си, ето 6 общовалидни неща.

1. Той е несигурен за тялото си

Наистина. Дори да прилича на Дейвид Бекъм, мъжката суетност определено конкурира нашата. Това, че изглежда сякаш е „над нещата”, не означава, че не е свръхчувствителен към всяка любовна дръжка, бръчка или бял косъм. Честно казано, ако сте в настроение юа шеги и го хванете в момент на слабост, гаранция че ще „изперка”, когато му кажете, че косата му е побеляла отзад.

МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ РЕВНУВАТ РАЗЛИЧНО

2. Няма с кого да разговаря

Мъжките приятелства са различни от женските. Една от най-големите разлики е, че те не са си взаимно „кошчета за душевни отпадъци”. Могат да обсъждат планове за ваканции, телевизионни предавания, мачове или да разговарят за работа, но твърде често мъжете не се чувстват удобно да говорят с приятелите си за живота, смъртта, страха и всичко по средата.

3. Никой не му прави комплименти

Мъжете получават много похвали в работна среда, но всъщност няма култура, която поддържа случайните комплименти от „себеподобни”. Истината е, че мъжете се нуждаят от същия вид валидиране, от който се нуждаят жените - те просто не знаят как да го поискат.

4. Не знае какво прави по време на секс

Като цяло един мъжки оргазъм е много по-лесно постижим от женския. Колкото и да му се иска да ви задоволи, по някое време той просто започва да стреля на посоки с надеждата да уцели правилното място, поза и темпо.

5. Харесва децата

Рядко ще видите мъж, който да прави „гууу-гууу” на сладко бебе. А истината е, че понякога много му се иска!

6. Наистина не знае какво си направила с косата си

Освен ако не направите нещо наистина драстично, има доста голям шанс мъжът ви да не забележи. Но това не е, защото той не ви обръща внимание, а защото му е трудно да направи разлика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама