Нека те обичам, когато е лесно, но ще те обичам повече, когато е трудно


Нека те обичам, когато е лесно, но ще те обичам повече, когато е трудно
Снимка: iStock/Guliver

Не, не съм сляпа и не съм наивна. Знам за твоите недостатъци и не ги отричам. Може би не си този, за който те мисля, нито пък този, който хората казват. Те посочват всяка грешка, която допускаш, но не ме интересува.

Знам и приемам факта, че ти си несъвършен, защото аз самата съм такава. С течение на времето обаче ще те опозная още по-добре и ще те видя много по-ясно. Има нещо прекрасно в това, защото възможността да разбереш какво е скрито под повърхността, винаги е интригуваща.

Обичам да знам повече за душата и мислите ти. Освен това харесвам всички недостатъци в теб, дори и да не го вярваш. Просто ми позволи да те обичам и ще усетиш как във всички тези лоши неща ще намираме по нещо добро. Приемам твоето минало и грешките, които си допуснал,  защото именно те са те направили това, което си сега- истински, силен и прекрасен човек!

Не е нужно да се срамуваш и да се опитваш да скриеш нещо от мен.

Просто ми позволи да те обичам дори в най-лошите ти дни. Ще бъда там, ще те подкрепя и ще ти помагам. Ще стана твоят ангел пазител.

Нека те обичам, когато е лесно, но ще те обичам повече, когато е трудно! Позволи ми, моля те!

Никога няма да се опитам да те поправя, защото те обичам такъв, какъвто си. Когато си депресиран или напрегнат, ще се опитам да ти помогна. Ако ме оставиш да бъда там, до теб, ще те целуна, ще те прегърна и всичко ще отмине!

Обещавам, че никога няма да те обвиня или да се съмнявам в твоите намерения. Може да не си най-идеалният човек на планетата, но ти си най-добрият за мен. Просто ми позволи да те обичам – такъв, какъвто си- добър, лош, с всичките си сили и слабости.

Обичам те, когато излъчваш светлина. Но когато тъмнината те обгръща, те обичам още повече.

ТЯ НИКОГА НЯМА ДА СПРЕ ДА ТЕ ОБИЧА, НО Е ВРЕМЕ ДА ОБИЧА И СЕБЕ СИ!

Ще те обичам, когато ти е лесно и още повече, когато е трудно.

Защото всеки може да обича, когато слънцето грее, когато е лесно и красиво. Но истинската любов е тази, която остава, въпреки трудностите. Тя остава докрай!

Така, както и аз ще остана с теб. Завинаги! Обещавам!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама