Някои сродни души остават с нас само за кратко, докато други влизат в живота ни, променят го и остават дълго време


Някои сродни души остават с нас само за кратко, докато други влизат в живота ни, променят го и остават дълго време
Снимка: iStock/Guliver

Повечето хора вярват, че терминът "сродна душа" описва само един човек, който им подхожда идеално и с когото могат да изживеят остатъка от живота си. Но всъщност сродните души са много различни хора.

Някои сродни души остават с нас само за кратко, докато други влизат в живота ни променят го и остават дълго време. Във всеки случай ги помните завинаги, тъй като те идват с конкретна цел.

И така, душите, които срещате по своя житейски път, могат да бъдат разделени на 4 основни типа:

Сродна душа - приятел

Този човек често е най-добрият ви приятел. Това е някой, с който се харесвате от пръв поглед и усещахте, че сте се познавали през целия си живот. С този човек можете да говорите с часове. Знаете, че той винаги е готов да ви покрие гърба, защото често ви разбира по-добре от вас самите.

Такива сродни души, като правило, остават с нас дълго време, но все пак трябва да се грижите за тази връзка и никога да не я приемате за даденост.

Сродни души - урагани (променящи ви изцяло)

Те се появяват, когато трябва да промените погледа си за света и да ви накарат да подобрите живота си и собствените си планове.

Никога няма да пропуснете момента, в който тази сродна душа влезе в живота ви, защото тя ще го направи като ураган от любов и страст. И най-странното е, че с удоволствие ще се отдадете на този ураган, защото никога досега не сте се чувствали толкова жив.

Но както всяка буря минава рано или късно, оставяйки след себе си само отломки и разрушения, с течение на времето тази сродна душа ви напуска, оставяйки след себе си хаос на мястото на някога спокойния ви живот. Разликата е, че когато съберете останките от живота и започнете да го изграждате на нова основа, ще разберете, че новата сграда е станала много по-силна и по-сигурна.

Сродна душа - любовник

Такива сродни души се появяват на нашия житейски път, за да ни научат какво ще ни е полезно един ден.

Често такива връзки растат и се развиват дълго, след като любовта отмине и страстта приключи, прераствайки в нещо съвсем различно и прекрасно. Тъй като двамата се учат един друг на нещо много важно, връзката между тях може да бъде много силна, но невинаги продължава вечно.

Истинска сродна душа

Когато хората говорят за сродни души, най-често те имат предвид този конкретен тип души. Именно този тип сродна душа всеки от нас иска да намери, защото тогава ни очаква дълъг и щастлив съвместен живот.

Те олицетворяват най-добрите качества на всички останали. Когато срещнете такава душа, веднага ще я познаете. Струва ви се, че сте се познавали отдавна и отношенията ви са изпълнени не само с истинско приятелство, но и със страстна, истинска любов - любовта, за която сте мечтали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама