Няма по-красива любов от тази, в която обичащите се имат силна духовна връзка


Няма по-красива любов от тази, в която обичащите се имат силна духовна връзка
Снимка: iStock/Guliver

Знаете как се чувства любимият ви човек, дори когато между вас има огромно разстояние. Можете да разберете дали той е щастлив или не само с един поглед ...

Ако не просто живеете заедно, но и имате силна духовна връзка с вашия партньор, вие сте късметлии.

Това е безценен подарък ... Но може би дори не знаете, че го имате. В тази статия ще намерите няколко знака, които говорят за силна духовна връзка с любимия човек:

Няма тайни между вас

Силната духовна връзка отмива всички лъжи и измами. Връзката ви просто няма нужда от тях - дори ако това е „добра лъжа“.

Ако между вас има силна духовна връзка, вие никога няма да се излъжете. И дори ако някой греши, вие казвате един на друг за грешките си, без да се притеснявате, че това може да се отрази на връзката ви - защото знаете, че партньорът със сигурност ще ви разбере.

Чувствате се добре един до друг

Близо до партньора ви е невероятно удобно. Вашата зона на комфорт е там, където сте заедно. Духовната ви връзка носи невероятно спокойствие и мир - такива, на които никоя друга връзка не е способна. Когато партньорът е наблизо, спирате да се притеснявате за всички малки неща, които са заели ума ви. Разбирате, че всичко това изобщо не си струва.

Имате същите морални принципи и цели в живота

Когато между двама души се създаде силна духовна връзка, те откриват, че моралните им нагласи и житейските цели са невероятно сходни. Същото важи и за семейните ценности. А силната духовна връзка означава сходството във възгледите за бъдещия ви съвместен живот. Като цяло тя ви дава всичко, за да живеете заедно до края на дните си, наслаждавайки се на любовта си

Вашата интимност не се ограничава до физически контакт

За вас интимността е не само и не толкова сексуални отношения. На подсъзнателно ниво знаете, че можете да докоснете душата си един на друг по много други начини, тъй като сте неразривно свързани помежду си. Душите ви общуват по толкова различни начини, че дори обикновен разговор ви се струва невероятно романтичен.

Привличате се взаимно на интелектуално ниво

Малко вероятно е, че напълно различни хора могат да живеят заедно щастливо до края на живота си.  Затова те винаги трябва да имат нещо общо, което да ги свързва заедно.

Когато душите ви са неразривно свързани духовно, между вас винаги съществува интелектуално привличане. Можете да говорите на всяка тема с часове.

Лекувате се взаимно

Двойките, между които има силна духовна връзка, са в състояние да лекуват душите си един на друг. Дори самото присъствие на партньора има благоприятен ефект върху вас. И ако вие също създадете свой собствен метод за взаимно изцеление, това в крайна сметка ще ви направи по-щастливи от всички на света - просветени души, които би трябвало да сте от самото начало.

Установяването на силна духовна връзка може да излекува всички рани в душата ви и дори да предотврати появата на нови.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама