Ново начало за необвързаните през март


Ново начало за необвързаните през март

Мартенските дни са разнообразни под влиянието на променливия характер на баба Марта, но някои неща не се променят, каквото и да е времето навън. Едно от тях е желанието за ново начало и погледа към нови хоризонти с отпадането на буквата „Р“ от месеца и затоплянето на времето навън. Оглеждаме се около себе си и осъзнаваме, че ако искаме да сбъднем някоя от мечтите от новогодишния си списък, моментът е дошъл.

Двадесет и осмото парти за необвързани от силната поредица на Club R ще се проведе на 12 март в клуб "Грамофон" и носи свеж полъх в иначе хладния „женски“ месец. Основният фокус на събитието, както винаги, ще е запознаването на над 200 необвързани и забавлението с игри, танци и музика. След успешното представяне на традиционния ВИНЕциански карнавал, който се проведе за трета поредна година скоро след двойния празник Трифон Зарезан и Св. Валентин, организаторите от Club R посрещат пролетта с чисто нова тема: Ново Начало.

Дрескодът този път е съвсем лесен за изпълнение – зелено като предстоящото раззеленяване на природата наоколо. Гостите са поканени да облекат зелена дреха или да си сложат зелен аксесоар, за да направят атмосферата още по-пълна. Тези, които не спазят дрескода, ще могат да се снабдят със зелен шал и на самия вход на партито.

Отново на входа всеки посетител ще получи половинка от талисман, а другата половинка е в някого от другия пол. За разлика от приказните герои и древногръцките митични богове от предишните партита, този път „героите“ ще търсят своето подходящо питие, например „Джеймс Бонд търси своето мартини“. Всички двойки, които успеят да се намерят, получават по безплатен шот на бара.

Водещ на събитието отново ще е добре познатият от предишните партита Олег. Главната аниматорска роля в игрите и танците е поверена на него, а усърдни помощници обещават да му помагат в игрите. Сравнителна новост на партитата на Club R са тестовете за партньорски рейтинг. Заедно с психолог гостите на партито ще могат бързо да проверят своя партньорски рейтинг и да обсъдят резултата. Измежду другите дейности, с които ще могат да се забавляват посетителите на партито, са импровизирани мини бързи срещи – три жени и трима мъже ще си общуват всеки с всеки за по 3 минути. Това е малко копие на големия формат, с който са познати Club R – отделни събития, в които 10 жени се срещат с 10 мъже за по 6 минути.

Събитието ще се проведе в традиционния клуб „Грамофон“ на ул. „Будапеща“ 6 в София. Началният час е 20:00 ч. Разбери повече и се запиши на: http://goo.gl/v1fcvH

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама