Обеща й да се ожени за нея в детската градина и го направи


Обеща й да се ожени за нея в детската градина и го направи
Снимка: Instagram

Много хора вярват, че нашият живот вече е предопределен, докато други смятат обратното. Когато обаче всичко перфектно си дойде на мястото, е трудно да не мислим, че е било писано.

Лаура Шийл и Мат Гродски имат история, която е сякаш от приказките.

Те се запознали в детската градина във Финикс и станали най-добри приятели.

В Instagram акаунт, посветен на това как различи двойки са се запознали, Мат публикува колаж от техни снимки преди и сега, разказвайки тяхната история.

Той си спомня как се изправил пред целия клас в предучилищната и обявил, че някой ден ще се ожени за Лаура. Тя била изключително специална за него и вярвал, че животите им са свързани.

"Бях омагьосан от Лаура като дете и все още съм", пише Мат в социалната мрежа. 

След детската градина пътищата им се разделили, тъй като учили в различни училища. Изгубили връзка един с друг, но я подновили в гимназията. Случайно Лаура забелязала името на Мат в телефона на свои приятел. Първоначално била скептична за връзката им, тъй като смятала, че нещата ще се много различни сега.

"Не бях сигурна, че трябва да изляза с него, но той ми писа и отидохме на среща", сподели Лаура.

Станали гаджета след 2 седмици и макар че посещавали различни гимназии и колежи, останали заедно. Голямото разстояние не било лесно, но успели да запазят връзката си.

През май 2015 Мат най-после изпълнил детското си обещание към Лаура. Той я завел в детската градина, която посещавали, и й предложил брак. Двамата сключили брак през декември 2016.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама