Обичай мъж, който е добър с теб


Обичай мъж, който е добър с теб
Снимка: iStock/Guliver

Той може да не те е грабнал от пръв поглед толкова силно, може да няма много от качествата на лошия, ала всъщност има много повече – голямо сърце!

Затова обичай мъж, който е добър с теб.

Който няма да те нарани, а дори и да го направи неволно ще се извини, ще направи всичко, само за да върне усмивката ти. Който ще те докосва нежно, ще те гледа право в очите, а там ще виждаш целия свят.

Обичай мъж, който е добър с теб.

С теб, с твоите близки, с хората, дори с животните. Който умее да помага, да изслушва, да споделя. Който винаги ще ти е опора, който ще пита как е майка ти, който ще харесва приятелките те (дори и само заради теб), който ще говори на уличните животни и ще им дава от храна си.

Момиче, обичай такъв мъж, защото той ще те обича с цялата си душа и ще подари сърцето си, знаейки, че можеш да му го разбиеш на хиляди парченца.

Ще те завива нощем, когато му стане студено, ще ти носи кафенце в леглото, ще ти подарява цветя ей така, без повод. Да, няма да ти сваля звезди, няма да ти купува рокли и диаманти, но ще те води на романтични разходки, ще ти пише стихове, ще ти изпраща мили смс-и, ще те се обажда, само за да те пита как си, за да ти каже, че му липсваш.

Обичай мъж, който е добър с теб.

И знай, че добрите момчета са тези, с които можеш да създадеш щастливо семейство. Един ден той ще бъде страхотен баща – мил и грижовен. Ще посвети времето си на вас, ще ви обича и ще ви пази. Защото е добро момче и нищо от това не му е чуждо.

Момиче, обичай мъж, който е добър с теб и знай, че и той ще те обича – силно, истински, завинаги!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама