Причините защо жените напускат мъжете си, макар че ги обичат


Причините защо жените напускат мъжете си, макар че ги обичат
Снимка: iStock/Guliver

Връзките са изключително просто нещо, но ние имаме силата да ги усложняваме до безобразие. Причина за това е най-често липсата на общуване между хората. Това поражда проблеми във връзката. Колкото и силно да обича жената, в даден момент тя може да си тръгне – не защото любовта е изчерпана, а защото други неща са важни. Ето ги причините, поради които жените могат да напуснат мъжете си, макар все още да ги обичат.

Ставате твърде различни, а в началото не сте били такива

Плановете ви за бъдещето се разминават, дори плановете за днес не са едни и същи. Имате твърде различни интереси, които пречат на връзката, защото всеки дърпа в своята посока. Нормално е жената да потърси друг човек, който да я разбира.

ТАКА Я ГУБИШ, КОГАТО ИСКА ДА БЪДЕ ТВОЯ

Не общувате достатъчно

Дните просто минават, вие се превръщате в съквартиранти, чиито погледи почти не се засичат, нищо че живеете в една къща. Жените имат потребност да разговарят. Понякога искат просто да бъдат изслушани, понякога искат да им бъде споделено, за да се почувстват значими. Щом това липсва, скоро ще липсва и връзката.

Твърде голямо его 

Ако жената често усеща пренебрежение от страна на половинката си, скоро тя ще потърси някого, за когото ще бъде приоритет. В една връзка трябва да има баланс, компромиси да се правят и от двете страни, да бъдат уважавани нуждите и желанията на двамата, участващи в нея. Когато единият наклони везните към себе си, любовта става недостатъчна за запазване на отношенията.

Интимността ви липсва 

Престаналите сте да бъдете интимни с партньора? Тук причините могат да са различни – изневяра с друг, липса на емоции, липса на удовлетворяване на нуждите и удоволствие, липса на говорене, защото в секса трябва да се говори, за да знаете какво би желал всеки един от вас. Сексът не е всичко, но сближава и поддържа огъня във връзката, така че е много голяма част от нея. Когато го няма, няма да има и пълноценна връзка.

21 ГРЕШКИ, КОИТО ЖЕНИТЕ ДОПУСКАТ В СЕКСА

Чувствате се несигурни 

В партньора, в бъдещето, в себе си, във връзката и т.н. По някаква причина първоначалната стабилност, която сте изпитвали, вече я няма. Това изключително много натоварва психически дамите, защото те са по-емоционални. Просто не могат да бъдат с човек, с когото се чувстват несигурни.

Нямате лично време за себе си 

Онова време, на което всеки има право, времето със собствените приятели, времето за личното хоби и интереси. Ако връзката ви прерасне в обсебване, тя е обречена. Всеки от вас трябва да има свой живот и живот като двойка, когато сте заедно. Ако единият от двамата се е изгубил в другия, това не е връзка, а добра причина да излезете от тези отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама