Сигурни признаци, че връзката ви няма да трае дълго


Сигурни признаци, че връзката ви няма да трае дълго
Снимка: iStock/Guliver

Когато двама души имат връзка, те искат тя да е дългосрочна - пълна с щастие и топлина. Въпреки че намерението е такова, не всички отношения могат да издържат изпитанието на времето. Някои са краткотрайни и партньорите се разделят поради различни причини. Докато някои от тези причини са достатъчно големи, за да ги забележите и размишлявате по тях, други са съвсем дребни. Ето няколко ранни признака, че връзката ви няма да продължи дълго.

1. Чувствате, че не можете да бъдете напълно себе си

За да продължи една връзка дългосрочно, е много важно да се чувствате така, сякаш винаги можете да бъдете истинското си и автентично аз край партньора си. Ако току-що сте започнали да се срещате, може да отнеме известно време, за да се отворите. Но ако се окаже, че се преструвате прекалено много около партньора си, това е неустойчиво в дългосрочен план.

2. Партньорът ви общува рядко с вас

Всяка двойка има различно разбиране за това колко общуват и кога. Ако обаче още в началото на връзката почувствате, че партньорът ви не ви дава приоритет и комуникирате по-рядко, отколкото бихте искали, това е червен сигнал. Въпреки че е важно да бъдете търпеливи, не трябва да прекалявате и в крайна сметка да губите време.

5 ТИПА МЪЖЕ, НА КОИТО НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ

3. Не сте на една и съща вълна

Жизненоважно е двойката да споделя основна, цялостна картина за това как би искала да се развие животът им. Било то финансово, семейно, духовно, начин на живот, принос към света - вие двамата трябва да сте на една и съща вълна. Ако не това, поне трябва да можете да уважавате мечтите и желанията на партньора си.

4. Чувствате, че вашето мнение не се цени

Взаимното уважение е ключово за полагането на основата на всяка здравословна и дългосрочна връзка. И двете мнения трябва да бъдат еднакво оценени във всяка ситуация. Но ако чувствате, че вашият партньор цени мнението си над вашето, това е знак, че в дългосрочен план той няма да е добър спътник.

5. Държи се лошо с околните

Ако вашият партньор често се държи зле с продавачи, сервитьори в ресторанти и т.н., може би сте следващите. Трябва да внимавате как той се отнася с другите, тъй като с развитието на връзката същото може да се случи и с вас.

7 ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ НЕ Е ГОЛЯМАТА ВИ ЛЮБОВ

6. Вие приемате неговите грешки, но той не приема вашите

Познаването и приемането на грешките и недостатъците на другия е част от всяка връзка. Ако обаче вие ​​сте единствените, които правите това, без да получавате нищо от партньора си в замяна, това не работи за романтично съвместно бъдеще.

7. Вашите приятели и семейството ви не го харесват

Вашето семейство и приятели обикновено искат най-доброто за вас и понякога те могат да виждат ситуациите по-ясно. По този начин получаването на тяхната перспектива може да бъде полезно при виждането на всички червени знамена, които съзнателно или несъзнателно избягвате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама