Скъпи, искам да спя с други мъже...


Скъпи, искам да спя с други мъже...
Снимка: iStock

От известно време усещате, че имате нужда от сексуално разнообразие. Но не става въпрос за сегашния ви партньор, а копнеете да спите с други мъже. Искате да запазите връзката си, но желаете тя да бъде отворена.

Как да говорите по тази тема, така че да бъдете разбрани правилно

Ако сте в честна, любяща връзка, трябва да можете да говорите с партньора си за всичко. Това не означава непременно, че той ще се чувства по същия начин по темата като вас. Но със сигурност трябва да е готов да слуша с разбиране и без осъждане. Това, разбира се, може да бъде трудно, когато става дума за тази тема, тъй като някои хора вярват, че не е възможно да си влюбен в повече от един човек наведнъж или да си интимен с хора извън дадени отношения. Но е възможно. Може би не за всеки. Но има много успешни "алтернативни" връзки. И това трябва да е уверение и за двама ви

Номерът е следният: трябва да сте готови да разголите душата си и да приемете, че нямате контрол върху това какъв може да бъде отговорът на половинката ви. Преди да говорите с него обаче, трябва да направите малко собствено търсене. Тоест, за да идентифицирате какво наистина търсите. Искате ли просто да спите с други хора? Искате ли да се влюбите в други хора? Добре ли сте с мисълта партньорът ви да прави тези неща? Как може да изглежда това в живота ви? Интересувате ли се да бъдете суингъри, да живеете в групов брак?

Все още ли сте влюбени в настоящия си партньор? Търсите ли изход от брака или връзката си? Напишете си домашното. Четете книги. Посетете уебсайтовете. Прекарайте време в мислене за това, което желаете. Ще имате много неща за изследване и учене заедно, след като започнете темата. Но вашият партньор ще има въпроси - много от тях. И трябва да имате поне няколко от отговорите. Когато най-накрая говорите с него, уверете се, че е в спокойна, щастлива среда, когато никой от вас не бърза за някъде или вече е максимално стресиран за други неща. И със сигурност не искате да повдигате темата по време на спор.

Започнете, като уверите партньора си, че го обичате. Обяснете, че тук не става въпрос да го изоставите или да го обичате по-малко. Но вместо това за проучване как можете да подобрите връзката си и да израснете като личности. Не очаквайте да се случи наведнъж. Правенето на една малка стъпка е от ключово значение. Има толкова много да се говори. Ще трябва да го направите с каквото темпо е удобно за двама ви. И няма да разберете какво е това темпо, докато разговорът не започне. Не забравяйте, че даването на възможност на партньора ви да осмисли това, което казвате, и да направи проучване е толкова важно, колкото и самият разговор, който ще проведете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама