Спечели вечеря за двама за Св. Валентин


Спечели вечеря за двама за Св. Валентин
Снимка: Thinkstock/Guliver

Февруари е и наближава празникът на влюбените Свети Валентин. Ако все още нямаш планове как ще прекараш 14-ти и искаш да изненадаш любимия си, имаме страхотно предложение за теб.

Вместо да му подаряваш плюшени мечета, възглавнички и подобни неща във формата на сърце, го зарадвай с вечеря за двама.

Ние от iWoman и нашите приятели от ресторант "The Clock“ bar|food (ул. "Цар Асен I" 81, София), ти даваме възможност да спечелиш ваучер на стойност 80 лв.

За да заведеш половинката си на романтична вечеря на 14-ти, трябва да споделиш с нас любимия си цитат/мисъл на тема "Любов". Напиши го под тази статия под формата на коментар и единствено с Facebook профила си.

Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Facebook профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Победителят ще бъде изтеглен на томболен принцип на 11 февруари. Той ще бъде обявен в сайта, както и във Facebook страницата ни.

Нека бъде любов!

 

Повече за "The Clock“ bar|food:

"The Clock“ bar | food е онова неангажиращо място в сърцето на града, което всеки заслужава. Разположението в идеалния център на столицата, топлият уют на тухлените стени и дъхът на суровата дървесина удачно допълват балансираното меню. Тук се стараем да предлагаме свежест, вкус и атмосфера, които да зареждат с положително настроение и кулинарно удовлетворение всеки наш гост.

 

* Награда, непотърсена в рамките на една седмица (7 дена от датата на теглене на победителя), бива предоставена на друг участник в играта.
Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама