Сподели любовта си и я изживей като на кино


Сподели любовта си и я изживей като на кино
Снимка: Thinkstock/Guliver

Ако сте влюбени и искате да го покажете, включете се в съвместната игра на нашите приятели от Actualno.com и Kино "Арена", посветена на любовта и нейния празник - 14 февруари.

 

Всички, които сме много влюбени, добре знаем, че празникът на любовта не е един ден и никога не свършва, но Свети Валентин е денят, който традицията сочи като най-подходящ да започнем. А истинската рецепта за любов не може да мине без изненада - такава, която да накара сърцето да бие в ускорен ритъм.

За перфектната изненада обаче всеки има нужда от мъничко помощ, дори да не си признава. Ние знаем колко е трудно това. Затова ще ти помогнем.

Ще ти дадем възможността да покажеш в пълна мяра романтичната си страна и да изненадаш по-добрата си половинка с най-уникалното послание – специално за нея.

Какво му е уникалното ли? Посланието ти може да се появи на Свети Валентин  на голям екран. Не просто "като на кино”, а на истинско кино. Заведи половинката на прожекция в Кино "Арена" в Деня на любовта и я изненадай с този романтичен жест. И се приготви за изненада в отговор.

После ще ни благодариш за изживяването.

Играта "Покажи любовта” има за цел да даде поле за изява на всяка романтична душа, която иска да изрази любовта към любимия си човек по нестандартен начин и да го изненада с любовно послание. Всички любовни послания ще бъдат поместени (след като бъдат одобрени или редактирани) на специално създадена за играта страница. Те ще могат да бъдат споделяни в социалната мрежа Facebook.

Част от посланията могат да попаднат във видеоклип, създаден специално за играта. Той ще бъде излъчен в залите на Кино Арена на 14 февруари 2015 г.

За да бъде празникът пълен, организаторите ще зарадват 10 участници с двойна покана за филм по избор в кината на "Арена” в градовете София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Плевен и Смолян. Печелившите се определят на лотариен принцип сред всички участници, които попълнят регистрационната форма.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама