Тя е онази жена, която трябва да пазите близо до себе си


Тя е онази жена, която трябва да пазите близо до себе си
Снимка: iStock/Guliver

Тя е този тип жена, която ще ви хареса заради това, което сте и ще ви приеме.

Тя ще види вашите недостатъци и ще ги целуне. Тя ще види вашите слабости, но все пак ще вярва във вас и силата ви. Тя все пак ще довери живота и сърцето си в ръцете ви, защото тя ви вярва.

И колкото и да я наранявате, тя винаги ще бъде тази, която ще бъде до вас. Тя винаги ще бъде тази, която ще се отдалечи с високо вдигната глава, дори и да се разпада вътре. Дори ако тя ви обича от все сърце, все пак ще намери сили да вземе всички парчета от разбитото си сърце и да си тръгне.

Тя е този тип жени, които разбират нещата по трудния начин. Тя се научи как да обича, защото никога не е била обичана правилно. И тя го направи с целия си ум, тяло и сърце.

Тя се научи как да се лекува, защото хора, които трябваше да са там за нея, никога не бяха.

Научи как боли да бъдеш оставен, как боли да си самотен, стоейки до някой, когото обичаш повече от всичко на света.

Тя е онази жена, която винаги ще ви даде още един втори шанс, защото вярва в промяната.

Тя вярва в любовта. Тя винаги ще държи всички тези спомени за вашето щастие близо до сърцето й, но не я наранявайте - никога няма да се примири с вашето предателство. Тя знае своята стойност и знае какво заслужава.

Ако я предадете ще я загубите завинаги.

Тя е онази жена, която никога не се връща.

Тя ще се бори за вас докрай, ще ви даде всички шансове на този свят. Но щом си отиде, тя си отива завинаги.

Когато осъзнаете, че тя е най-доброто нещо, което някога ви се е случвало, тя няма да бъде там. Когато разберете, че сте се отнасяли с нея не както трябва, тя вече ще е съкровище за някой друг. Не защото има нужда от любов, а защото любовта има нужда от нея.

Тя е онази жена, която никога няма да ви изневери, защото уважава себе си и избора си!

Тя е онази жена, за която ще съжалявате, ако някога я загубите. И не само заради красотата й, а заради блестящия й ум и забележителна страст.

Заради слънцето и бурите, които носи със себе си, прогонвайки скуката от живота ви. Защото тя е едновременно нежна и свирепа, и светла, и тъмна, и слънце, и луна. Тя е денят на вашата нощ и пясъкът на океана ви. И след като я прогоните, скоро ще разберете, че много ще ви липсва. Скоро ще разберете, че именно вие сте я накарали да си тръгне.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама