Това прави мъжът, когато истински ОБИЧА


Това прави мъжът, когато истински ОБИЧА
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете и жените изразяват любовта си по различни начини. Ето как да разберете, че партньорът ви наистина ви обича:

Той ви слуша внимателно

Обикновено жените са по-добри слушатели от мъжете. Но истината е, че господата винаги се фокусират върху това, което ги интересува в момента. Така че, когато човекът до вас не просто ви слуша, но активно обръща внимание на всичко казано и отговаря смислено - тоест, активно слуша - можете да сте сигурни, че той ви обича.

Той не се страхува да прави жертви

Правенето на жертви е много по-лесно, когато го правите за човека, когото обичате. Всъщност влюбените мъже изпитват огромен дискомфорт при мисълта, че половинката им е нещастна. Следователно, когато прави жертви заради вас, той ви показва своята любов. Почти винаги ще ви постави на първо място, дори ако за това трябва да промени плановете си и да напусне зоната си на комфорт.

Той показва своята уязвимост

Мъжете са много внимателни и се опитват да не показват това, което другите биха могли да сметнат за слабост. Но ако един мъж истински ви обича, той ще иска да бъде себе си - с всичките си качества и недостатъци.

ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ НЯМА ДА ПОЗНАЕТЕ ПО ЦИФРИТЕ

Той ви обича дори в най-лошите ви дни

Когато мъжът обича, той смята жената за красива, независимо от ситуацията - без грим, сънена, по пижама, болна и т.н.

Той се гордее с вас (и не се страхува да го покаже)

Истинският мъж, който обича, не се колебае да казва, че се гордее с жената до себе си. Той забелязва вашите усилия - като професионалист, майка, сестра, дъщеря. Не се страхува от вашите успехи, а напротив - подкрепя ви във всичко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама