Влюби се в някой, който вижда красота в несъвършенствата ти


Влюби се в някой, който вижда красота в несъвършенствата ти
Снимка: iStock/Guliver

Някой ден ще срещнете човек, който обича тялото ви с всяка извивка, дупчица и стрия. Този човек ще е до вас, когато се борите с демоните си с всяка сълза. Но също така вие ще го вдъхновите да се изправи срещу страховете си, да покорява препятствията и никога да не откъсва погледа си от крайната цел.

Някой ден този човек ще се влюби в начина, по който оставате верни на себе си, как ходите с увереност дори в най-мрачните си дни и как се борите за мечтите си, независимо от мнението на околните. Той ще слуша с интерес вашите истории за победа и оцеляване. Ще види сила във вашите слабости и светлина във вашия мрак.

7 ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ НЕ Е ГОЛЯМАТА ТИ ЛЮБОВ

Някой ден ще срещнете човек, който ще пее фалшиво с вас любимите ви песни, ще ви кара да танцувате по улиците и да се смеете толкова силно, че всички околни ще се усмихват на невидимата шега. Той ще ви насърчава да се обичате още повече, да оценявате всичко, което е оформило това, което сте и да прегръщате всеки белег с гордост, а не със срам.

Някой ден ще срещнете човек, който ще ви обича с душата си. Той ще види стойността, която добавяте в живота му, щастието, което носите, и любовта, която пробуждате в сърцето. С този човек ще създадете вълшебство - връзка, която никой не може да прекъсне, приятелство, което си заслужава всичко, и любов, която се помни завинаги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама