Всичко в този живот, добро или лошо, започва с това, че някой, някъде, на някого е повярвал


Всичко в този живот, добро или лошо, започва с това, че някой, някъде, на някого е повярвал
Снимка: iStock

Знам, че не винаги съм перфектната приятелка и знам, че не винаги ти давам любовта, която заслужавате.

Твърде често очаквам да ми покажеш онази любов, за която съм чела в приказките и която съм гледала във филмите. Знам, че тази любов не е истинска, но въпреки това, понякога я очаквам от теб. Иска ми се да влезеш в главата ми и да осъзнаеш колко много искам да те целувам, докато шофираме ... да те прегръщам, когато стоим само двамата в тихата стая.

Моля те, повярвай ми! Аз няма да съм перфектна, но ще направя всичко, за да виждам усмивката ти. Ще ти подаря сърцето си и ще пазя твоето. Всичко хубаво и всичко лошо се е случва тогава, когато някой е повярвал на друг. Ако ми повярваш, обещавам ти, ще ни е много хубаво! И няма как да не е, ако в сърцата ни пазим любовта!

Ти си всичко, което искам в живота си. Ти си различен. Безброй пъти си ми показвал колко много ти пука и колко вярваш в мен. Ти ми даде сили да се откажа от нещо лошо, което се задържа в живота ми от много дълго време. Без теб не мисля, че бих могла да следвам мечтите си и съм толкова щастлива да има някой като теб да стои до мен.

ИМАМ НУЖДА ДА МЕ ОБИЧАШ ТАКАВА, КАКВАТО СЪМ

Знам, че ти казвам непрекъснато колко си невероятен - и ти сте! Повярвай в думите ми! Повярвай в действията ми! И ще бъдем щастливи. Не вярвам, че има нещо, което не можеш да направиш. Начинът, по който ме караш да се чувствам, не мога да го сравня с нищо, което съм чувствал досега. Знам, че съм много нетърпелив човек и винаги се старая да направя правилното нещо, но колкото повече време прекарвам с теб и колкото повече време си говорим и правим нещата заедно, това ме кара да осъзная, че сме създадени един за друг. Така трябва да започне съвместният ни живот и понякога знам, че ни е трудно да се справим, но в крайна сметка ще сме по-силни и ще можем да преминем през всичко, което ни се изпречи по пътя. Преминахме през тежката част, скъпи, сега единственото, което имаме, е лесното спускане. Само ми повярвай!

Ти извади пред света по-добрата част от мен - частта, която отдавна загубих и мислех, че никога повече няма да мога да я намеря. Ти правиш всичко толкова просто и лесно за мен и с теб в живота ми вече няма нужда да крия тази част от мен. Това, което ме караш да чувствам, не е нищо друго освен върховно щастие. Ти си в моите мисли, в мечтите ми, в желанията ми, но най-вече в сърцето ми!

Ти си моят мъж и заедно ще се справим с всичко! Обичам те сега и винаги, днес, утре и завинаги! Само повярвай!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама