Имам нужда да ме обичаш такава, каквато съм


Имам нужда да ме обичаш такава, каквато съм
Снимка: iStock/Guliver

Не винаги съм в най-доброто си настроение. Не съм г-жа Перфектна. Провалям нещата и го правя непрекъснато. Не винаги казвам правилните думи. Понякога ми отнема известно време, докато разбера, че съм направила нещо нередно.

Не винаги съм в добро настроение и понякога мога да кажа нещо обидно, защото се чувствам зле. Не се държа като зряла жена през цялото време и понякога действам като малко дете.

Имам тези кофти моменти, но не се срамувам от тях. Това съм аз - човек, склонен да прави глупави неща и да се учи от тях.

Понякога се превръщам в човек, който не искам да бъда. Ставам лицемер. Мисля, че съм единствената, която знае всички отговори. Мисля, че съм по-умна от всички останали. Понякога дори подценявам хората и не оценявам упоритата им работа. Понякога съм толкова голяма кучка. Но мразя тази част от себе си. Мразя онази мрачна личност, която се намесва, когато най-малко очаквам. Почти усещам как идва, отнемайки силната и трудолюбива независима жена, която съм.

Но не мога да бъда най-доброто си "аз" през цялото време. Имам моменти, когато съм слаба и грозната ми страна се показва. Имам нужда да знаеш това. Имам нужда от теб, за да ме обичаш такава, каквато съм.

ДО РАЗБИТИЯ МЪЖ, КОГОТО СЕ ОПИТАХ ДА СПАСЯ

Понякога съм голям егоист и си мисля, че съм най-важната в света. Около мен има милиарди хора, които са близо до мен и такива, които страдат заради моето поведение. Но помни - аз не съм този лош човек, но понякога се чувствам объркана. Искам да знаеш това. Искам да си подготвен и да си готов да видиш и лошата ми страна. Да ме приемеш такава.

Искам да се събуждам всяка сутрин, чувствайки се спокойна, усещайки те. Но това не се случва всеки път. Понякога се събуждам крива и може би ще се нацупя за нещо. Не ме съди, моля те! Не се опитвай да ме развеселиш тогава. Не се опитвай да говориш с мен. Просто ме остави. Дай ми малко време, което да прекарам сама. Дай ми шанс да се измъкна от настроението, в което съм. Просто ме обичай и не се сърди. Моля те, уважавай това. Уважавай моята поверителност, нуждата ми да бъда сама. Защото, ако отнемеш това от мен, няма да имам възможност да укротя този звяр, който тая вътре в себе си.

Имам нужда да си наясно с тези неща, защото искам да знаеш всичко за мен. Не искам да имаме тайни и неприятни изненади. Искам да знаеш най-лошите неща за мен и въпреки тях да ме обичаш. Обичай ме заради човека, който съм и въпреки човека, който ставам понякога.

Моля те, обичай ме такава, каквато съм.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама