Ако тези 6 неща присъстват във връзката ви, ще сте вечно заедно


Ако тези 6 неща присъстват във връзката ви, ще сте вечно заедно
Снимка: iStock/Guliver

Научете се да обичате със сърцето си и не използвайте отношенията като инструмент за запълване на вътрешната си празнота. Балансирайте емоциите и мислите си, вярвайте в любовта, която давате на друг човек.

И все пак - не се опитвайте да накарате партньора си да ревнува с надеждата, че той някак ще докаже любовта си към вас. Знаем, че това често се прави във филмите, но повтарянето на това у дома не се препоръчва.

Обичайте себе си такива, каквито сте, обичайте своята половинка и се наслаждавайте на любовта, която цари във вашите отношения. Това е пътят към щастието...

Уважавайте себе си и не накърнявайте достойнството си

Първото правило на любовта изисква първо да обичате себе си. Да, звучи малко егоистично, но ако не уважавате себе си, не очаквайте някой друг да го направи. Мъжете намират независимите жени за невероятно привлекателни. Следователно, бъдете независими, дори и в начина, по който се държите. Пояснете, че го обичате, но не сте зависими от него. Чувствайте се свободни да посочете границите си. И когато започне да се държи като шут, не се колебайте да го насочите към правилния път.

Признайте разликата между подкрепа и контрол

Провалите са неизбежни, дори в живота на половинката ви. Понякога за него започва труден период и колкото и да се старае, той се проваля. Този проблем се решава чрез приемане на факта, че всичко това е временно. В такъв период е важно да сте близо до него. Сега той се нуждае от вас повече от всякога. Но жените често правят грешката да отидат твърде далеч в подкрепата си. Така че вземането на решения вместо него, тъй като е уязвим, изобщо не е подкрепа.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА МЪЖЕТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕВ

Спрете да притискате половинката си

Вместо това говорете с него, изработете съвместно решение на проблема и най-важното - не го подценявайте.

Дайте му малко свобода

Ако вашата половинка отиде на купон с приятелите си и не ви покани с него, това е така, защото иска да се забавлява, а не защото се опитва да ви избегне. Ако той пише съобщение на някого, но не виждате екрана на телефона, то това е лично и не ви засяга, а не тъй като флиртува с някаква блондинка в квартала. Доверието играе много важна роля в една връзка. Колкото и сложно да ви се струва, спрете да се съмнявате в неговите намерения. Ако не ви е приятно поведението му, говорете с него по зрял начин и се разберете като големи хора. Така вие се предпазвате от гняв, драматични ситуации и безсънни нощи.

Разрешавайте конфликтите като зрял човек

Любовта е като планина. Пълно е с възходи и падения - стига да продължавате, те винаги ще възникнат по пътя ви.

Всъщност, ако никога не се карате, значи връзката ви вече е мъртва. Именно конфликтите позволяват да се чуе гласът ви. Освен това не може да се надяваме, че в живота всичко винаги ще върви гладко. Не сте Ромео и Жулиета. Случайните конфликти са неизбежни в дългосрочен план. Предвид гореизложеното е много важно да се държите зряло, когато възникнат тези конфликти.

ВЪПРОСИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА СИ ЗАДАДЕТЕ ПРЕДИ БРАКА

Останете верни на своите интереси и хобита

Освен отношенията, вие имате и свой личен живот. Периодично променяйте имиджа си, ходете на фитнес, хапвайте здравословна храна, изграждайте кариера... Вие сте напълно отговорни за всичко, което решите да направите с живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама