Важното е да бъдем с хора, близо до които започваме да мислим повече за себе си


Важното е да бъдем с хора, близо до които започваме да мислим повече за себе си
Снимка: iStock/Guliver

Наблюдавайки поведението на партньора ни, в много случаи получаваме по-обективна информация за случващото се, отколкото изводите, които правим от казаното от него. Представяме ви няколко ключа, които можете да използвате в ежедневието, за да оцените дълбочината на чувствата на любимия човек:

Той иска да прекара колкото се може повече време с вас

Според една теория желанието да инвестирате времето си във взаимоотношенията е ключов показател за успешна и дългосрочна връзка. Разбира се, и двамата имате работа и други задължения, но ако партньорът наистина се грижи за вас, той ще използва максимално свободното си време, за да бъде до вас.

Интересува се как е минал денят ви

Партньорът винаги проявява искрен интерес към това как протича денят ви. Това е много важен показател, защото двойките изграждат съюз не само на емоционални, но и на практически опори, които се подкрепят чрез открита комуникация.

МЪЖЕТЕ, С КОИТО МОЖЕ ДА ИЗГРАДИТЕ СЕРИОЗНА ВРЪЗКА

Той ви се доверява

Партньорът, за когото сте наистина важни, никога няма да ви унижи с недоверие. Проучванията показват, че при успешни дългосрочни отношения партньорите искат да знаят къде е любимият им човек в даден момент. Това желание обаче изобщо не възниква от притеснение дали партньорът е възнамерявал да извърши нещо лошо. С действията си, напротив, той демонстрира доверие, което показва истинската му загриженост към вас.

Той проявява уважение към вашите възгледи

Можете да имате напълно различни, например, политически възгледи и в същото време можете да останете щастливи заедно в продължение на много години. Ключовият фактор тук не е какви са вашите собствени убеждения, а колко сте отворени да приемете гледната точка на партньора си.

В своите решения той взема предвид вашите нужди и гледна точка

Женените двойки взимат решения във всички сфери на живота - от рутинните въпроси до въпросите къде (и как) да инвестират доходите си. И всеки от партньорите отговаря за определена област. Нормално е и вероятно е препоръчително всеки човек да се специализира в някои конкретни задачи, но в същото време трябва да усетите, че вашата гледна точка винаги е чута и разбрана.

8 НАЧИНА ДА РАЗНООБРАЗИТЕ ВРЪЗКАТА СИ

Той демонстрира обич

Двойките не трябва постоянно да правят любов, за да се чувстват интимни. Ако партньорът покаже някакъв признак на близост, например сложи ръка на рамото ви, целуне челото ви, тогава това също показва, че чувства жизненоважна връзка с вас.

Той ви гледа нежно

Невербалните сигнали, обменяни между партньорите, са знак за дълбоки чувства. Ако партньорът внимателно ви гледа, когато казвате нещо, това означава, че той изпитва истинско удоволствие от разговора с вас.

Той обича да говори за вашето минало

Щастливите двойки са тези, които обичат да си спомнят приятни моменти от миналото и използват тези спомени, за да се подкрепят взаимно, като по този начин засилват връзката си в настоящето

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама