Какво е да обичаш момиче с голямо сърце, но сложен мироглед


 Какво е да обичаш момиче с голямо сърце, но сложен мироглед
Снимка: iStock/Guliver

Тези момичета са умни и много добри, но живеят в свой собствен свят, а вие ще станете част от него.

Всичко е просто за тях

Когато те обичат някого, тогава се отдават с цялото си сърце. Няма съмнение или неразбиране, те са 100 процента сигурни в своето решение. Драмите са пряко пропорционални на съмненията, така че няма такива. Въпреки че светогледът им е сложен, те обичат обикновен живот.

Те мислят твърде много

Не знаем дали трябва да се радвате, или да се притеснявате от това, но всъщност те мислят твърде много. Безброй въображаеми сценарии се разгръщат в главите им всяка една минута, като понякога това усложнява ситуацията, но друг път – помага за разрешаване на проблемите.

4 ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ Е ИСТИНСКИ ВЛЮБЕН ВЪВ ВАС

Усилията ви никога не остават незабелязани

Вашите малки прояви на любов и съпричастност никога няма да останат недооценени. Независимо какво правите, извеждате я на среща, обаждате се само да попитате как се справя или ѝ подарявате цветя без причина, тя забелязва всичко и го оценява. Разбира се, тези момичета също знаят как да се грижат за половинките си и да ги направят щастливи.

Те ще ви предизвикат и ще ви направят по-добри

Те не са тези, които ще запазят всичко в себе си и ще останат тайна за вас. Ще ви разкажат за грешките си и ще покажат какво не е наред. Ще ви предизвикат и ще ви помогнат да станете по-добри. Те искат най-доброто за вас, но най-вече искат да разкрият най-добрите ви качества. Не са тези, които ще се съгласят с всичко и ще се смеят на всяка глупава шега. Те са истински и искат отношенията им да са същите.

ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ Е ИЗБОР

Те не са прости и понякога може да е много трудно за връзката

Те обичат обикновен живот, но в дълбочина са много сложни, а фактът, че мислят твърде много, само изостря ситуацията. Може да са ядосани и да избухват понякога, но това не означава, че те контролират всичко. Просто искат всичко да е перфектно, искат да продължи завинаги. Работата е там, че мислят много и това понякога разваля ситуацията.

Най-добре умеят да слушат

Вашите истории може да приключат, но желанието ѝ да ви слуша - не. Тя ще иска да чуе всички ваши разкази, дори ако има нещо, което тя не разбира. Това момиче знае, че комуникацията е ключът към здравата връзка и винаги цени важността на слушането. Уверете се, че можете да ѝ отговорите по същия начин.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама