Отношения

За моментите, в които мислиш за него, а не трябва

  • За моментите, в които мислиш за него, а не трябва
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 14.03.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

За моментите, в които мислиш за него, наливайки си поредната чаша вино. Плачеш повече, отколкото, когато гледа "Титаник" като тийнейджър. Чувстваш се толкова малка и незначителна. Запомни това усещане, ще ти потрябва занапред.

За моментите, в които мислиш за него, чудейки си дали съществува паралелна Вселена, където нещата между вас биха завършили щастливо. Огледай се около себе си. Затвори лаптопа, спри музиката и легни. Усети тишината, вдишай я. Не се страхувай от нея, тя ще ти помогне да разбереш много истини.

За моментите, в които мислиш за него и осъзнаваш, че понякога нямаме власт над мислите и спомените, които нахлуват. Сети се за онази теория, че на някои хора им е писано да влязат в живота ни, за да оставят белези – може би не всички от болка, но със сигурност дълбоки. И всъщност трябва да сме щастливи, че сме били избрани да преживеем тези емоции, защото именно те ни карат да се чувстваме живи.

Следващият път, когато мислиш за него, а усещаш, че не трябва, позволи на съзнанието си да си спомни. Да върне лентата с хубавите мигове, усмивките, закачките. Не таете злоба и омраза. Защото само, когато си спомняме един човек с добро, ще го "освободим" да си тръгне от живота и мислите ни, правейки път на някой нов.

 

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.