Защо мъжете изневеряват?


Защо мъжете изневеряват?

Има много различни причини, поради които мъжете изневеряват. Всичко зависи от миналото на човека, от неговата система от ценности, принципи, приоритети, страхове, желания и много други.

Базови състояния, които подтикват мъжа да изневерява:

Отвращение

Страх

Опиянение

Обида

Близост 

Временно влюбване

Какво иска мъжът от изневярата?

Мъжът иска да забрави, просто да не мисли за нищо. Живей "за себе си". Мъжът иска да се чувства като мъж. Да се усети като мъж, а не като чехльо, където жената команда.

НЕ ВИЖДАШ ЛИ? ТЯ Е СПЕЦИАЛНО МОМИЧЕ!

Мъжът иска секс

Точно така – секс. И да не се моли всеки път за това. Да, разбира се, любовницата не веднага „скача в леглото“. Но с любовницата има игра. А със съпругата сексът трябва да бъде „спечелен“. Значи, не игра, а "услуга"? Мъжът иска да живее, защото в живота има повече неща от ежедневие. "Пеперудите в стомаха" не са само при тийнейджърите. Ако трябва да сме честни на финала, желанията и на мъжа, и на жената са сходни. И тя иска да живее, и тя иска секс, и тя иска внимание. Но жената много по-рядко си признава на глас. Така сме научени. Срамно и обидно е. Културата на обществото ни е такава. Свикнали сме да мислим, че след като съдбата ни е такава – трябва да търпим. Но търпението не е решение!

Самата изневяра не е проблемът. Тя е сигналът, че съществува проблем в двойката. Тя показва, че няма разбирателство. Но изневярата не е и решението. Решението е в разговорите и взаимните опити да намерите златната среда. Ако не стане – всеки по пътя към намирането на щастието.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама