Защо най-добрата връзка е с жена с високи стандарти


Защо най-добрата връзка е с жена с високи стандарти
Снимка: iStock

В свят, в който празнуваме минимума във връзките, ние сме склонни да етикетираме жените с по-високи стандарти. По-лесно е да се успокоим с мисълта, че тези, които искат по-малко, са някак си "повече". В действителност те мълчат по-скоро за нуждите си. По-скромни са относно истинските им желания. По-склонни да се навеждат назад. По-склонни да понасят глупостите на хората. Хората приемат, че жените с по-ниски стандарти са по-лесни и следователно са "по-безопасни" по някакъв начин – но с тях е по-лесно да се справяте само ако активно търсите някой, когото да контролирате, а не съвместим партньор. Истината е, че да бъдеш жена с високи стандарти рядко означава да бъдеш груба. Става дума за по-високи стандарти за това, което искате от живота – и това включва любовта.

Така наречената жена с високи стандарти често е представяна като писклива или властна. В действителност тя просто е вероятно да бъде здравословно настоятелна, с висока стойност и да притежава основни граници.

Жената с високи стандарти е по-малко вероятно да понесе малтретиране или да се преструва, че мъжът е невероятен, само за да има връзка. По-малко вероятно е тя да каже, че нещо ѝ харесва, когато не е така. Тя изразява своята благодарност и признателност безкрайно – но това не означава, че няма място за конструктивен растеж. Това означава, че ако тя иска да бъде с вас, това е комплимент. Тя взима под внимание действителните личностни черти и поведение, за да реши че някой е подходящ за нея. Това е различно от жена с ниски стандарти, която ще се примири с каквото и с когото се изпречи.

Вижте още: 16 знака, че най-накрая сте срещнали добър мъж

Какво иска жената с високи стандарти

Жената с високи стандарти ще иска повече от вас, защото знае, че сте способен на това. Тя има стандарти, за да гарантира, че нуждите ѝ ще бъдат удовлетворени, защото знае, че ще отиде до Луната и обратно, за да отговори на нуждите на своите партньори и приятели. Тя се съпротивлява на експлоатацията и опитите да я унижат. Понякога  отвръща на удара. Това е нещо хубаво – това означава, че вижда себе си като достойна и заслужаваща уважение. Ако искате жена, която никога няма да отвърне на удара или да отстоява себе си, това означава, че сте човек, който се интересува от обезценяване и контрол. Търсите да станете жертва на някой уязвим и "лесен". Жените с високи стандарти за себе си често са етикетирани като "трудни", защото човекът от приемащата страна иска да направи минималното, докато получава света в замяна. Жена с по-ниски стандарти може да се хареса на този тип манипулатори, но жена с по-високи стандарти процъфтява в отношения с последователност, взаимно доверие и реципрочност.

Вижте още: Истинските мъже не се оправдават – те полагат усилия

Какви са мъжете, които харесват такива жени

Мъжете, които излизат с жени с високи стандарти, обикновено са уважителни мъже, интересуващи се от партньори, които ги стимулират не само физически, но и интелектуално, емоционално и духовно. Те обичат нейната многостранност и наистина я виждат такава, каквато е в цялата ѝ сложност. За разлика от партньор, който иска жените да се задоволят с минимума, той не я вижда като обект за изпълнение на неговите планове. Висококачествените мъже обичат огъня, амбицията и искрата на една здравословна напориста жена, защото знаят, че това означава, че няма да могат да се измъкнат с каквито и да било схеми или планове, а тя не би се задоволила с нищо под летвата. Това означава, че тези мъже са от най-високо ниво и са избрани с причина. Те всъщност трябва да повишат собствения си начин на живот, цели, мечти, само за да бъдат в крак с нея. Жената с високи стандарти ги издига до по-големи висоти – те се чувстват вдъхновени от нея и се възхищават от нея. Проявяват здрава мъжественост и знаят как да приемат обратна връзка и да се учат от нея. Те растат само в присъствието на жена с висока стойност. Обичат да правят такива жени щастливи, защото се радват да видят партньорите си да блестят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама