Истинските мъже не се оправдават – те полагат усилия


Истинските мъже не се оправдават – те полагат усилия
Снимка: iStock

Наистина трудно се намират истински мъже в наши дни. Може би не търсите правилно или те просто са се научили как да останат скрити. Възможно е също така да стоят пред вас, но в морето от токсични мъже не можете да ги разпознаете.

Какво прави един мъж истински?

Дали неговото съществуване е достатъчно просто, за да се характеризира като реално? Нещо в начина, по който ходи, говори? Може би в начина, по който се целува?

Не!

Основната разлика между момчетата и истинските мъже е, че истинските мъже не се оправдават. Вместо това те полагат усилия. Момчетата ще ви кажат, че ви обичат и няма да направят нищо, за да го докажат, но истинските мъже ще ви кажат, че ви обичат и ще го подкрепят с действията си.

Момчетата ще бъдат твърде уплашени от вашия успех и увереност, докато истинските мъже ще се гордеят с вас. Истинските мъже никога няма да ви оставят да чакате да се появят на среща. Те винаги ще положат усилия да бъдат този, който чака.

Истинските мъже никога няма да ви манипулират, за да се чувстват по-добре.  Те ще положат усилия да ви накарат да се почувствате по-добре, защото вашето щастие означава тяхното собствено.

Вижте още: Когато мъж ви харесва, винаги казва тези неща

Истинските мъже са защитници.

Истинските мъже не се оправдават, че не се появяват или не вдигат телефона си, когато имате най-голяма нужда от тях. Винаги са на разположение, дори когато мислите, че не са. Те няма да се оправдават, че не се чувстват много добре или да се преструват, че са уморени.

Вашата безопасност ще бъде техен приоритет номер едно и винаги ще намерят начин да го докажат. В края на деня той ще държи главата ви на гърдите си, за да се увери, че се чувствате защитени дори когато сънувате.

Истинските мъже поставят вашето собствено щастие и удоволствие пред техните.

Най-голямото им постижение е да направят жената до себе си доволна. Те ще се откажат от собственото си чувство на удовлетворение, ако това ще ви направи щастливи.

Истинските мъже ще положат усилия да покажат привързаността си към вас, защото се страхуват да не ви загубят. Те ще оценят всяка минута, прекарана с вас, защото вие сте техен приоритет.

Да се извиняват като: Забравих да ти се обадя, защото ми се обади приятелят ми или ще закъснея за вечеря, защото трябва да си свърша работата, не е тяхно нещо. Те оценяват вашите усилия и ще надхвърлят себе си, за да ви докажат това.

Вашата усмивка е най-голямата им награда и ще направят всичко възможно, за да ви накарат да се усмихвате по-често.

Вижте още: 5 неща, които една жена трябва да предприеме, ако иска истинска връзка

Истинските мъже се отнасят с уважение към вас.

Те никога няма да ви накарат да се почувствате по-малко достойни или да се извинят, че не се отнасят с вас по начина, по който заслужавате. Истинските мъже ще положат усилия да ви уважават дори в най-тежките ситуации, когато е трудно да запазите спокойствие.

Никога няма да ги чуете да се извиняват, че не са се отнесли правилно с вас, защото никога не биха си простили, ако се случи подобно нещо. Те искат да сте наясно с тяхното уважение във всеки един аспект от живота ви.

Дори и да не харесват това, което правите в момента, те ще ви уважават.

Истинските мъже знаят какво искат.

Истинските мъже са уверени, знаят какво искат и това, което искат, сте ВИЕ. Те няма да имат време да преследват другите, защото ще бъдат твърде заети да ви преследват.

никога няма да кажат едно нещо и след това да променят мнението си за него, защото щом го изрекат, те се придържат към него. Истинските мъже никога няма да се оправдават, когато нещо се обърка във връзката ви.

Те ще признаят, ако направят нещо нередно, и ще се извинят, защото знаят какво желаят.

Те ще искат да им простите и да разберете, че ги е грижа за вас, защото знаят, че ако не го направят, някой друг ще го стори.

Вижте още: 7 начина да използвате очите си за съблазняване

Истинските мъже не се страхуват да изразят чувствата си.

Те не се страхуват да кажат "ОБИЧАМ ТЕ', дори ако това означава да го изрекат пред хиляди други хора. Истинските мъже искат да споделят любовта си към вас с целия свят и да изкрещят колко много са влюбени във вас.

Те няма да измислят момчешки извинения като: Не съм свикнал да изразявам чувствата си. Не съм сигурен как да...

Истинските мъже ще намерят начин да изразят чувствата си, дори когато не са в настроение за това. Те ще опитат сто пъти, докато успеят, защото искат да видят тази усмивка на лицето ви и да ви накарат да се гордеете с техните усилия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама