10 качества, които той смята за привлекателни


10 качества, които той смята за привлекателни
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете не мислят, че тялото е единственото секси нещо в жената. Те намират за привлекателни и следните черти:

1. Благодарност

Той иска да се чувства оценен. Ако измие чиниите или плати питието, ще се радва да чуе едно "Благодаря" от вас. Не приемайте любезността му за даденост.

2. Самостоятелност

Макар че той ще се радва да ви помогне, когато ви се счупи колата, няма да иска му звъните постоянно, задавайки му различи въпроси по цял ден. Той иска жена, която знае как сама да се грижи за себе си, така че да не се притеснява за нея.

3. Страстна

Обичате ли да рисувате? Да пеете? Да танцувате? Тогава нека половинката ви да го знае, тъй като винаги е приятно да чуе как пламенно говорите за нещата, които най-много обичате.

4. Авантюристична

Той не иска да излиза с някоя мързелива жена, която винаги предпочита да си стои вкъщи, вместо да направи нещо интересно.

5. Активна

Със сигурност, колкото по-често правите напади, толкова по-хубаво тяло ще имате, което ви гарантира самочувствие в спалнята. Но да сте активни означава също да сте готови да пробвате различни дейности навън, което е плюс за повечето мъже.

6. Непретенциозна

Макар че мисли, че изглеждате прекрасно с безупречна очна линия и червено червило, той не иска да сте така през цялото време. Ако просто си стоите вкъщи, мъжът ще иска да се чувствате достатъчно комфортно, за да не носите никакъв грим.

7. Забавна

Жените смятат, че чувството за хумор е секси. Мъжете са на същото мнение. Те искат някой, който да може да ги накара да се смеят до сълзи.

8. Без предразсъдъци

Той не иска винаги да отхвърляте идеите му за срещи (или секс предложения), а да сте готова да пробвате нови неща с него.

9. Уверена

Ако ходите с високо вдигната глава, всички ще гледат вас, дори да носите маратонки. Когато имате самочувствие, така привличате погледите на срещуположния пол.

10. Интелигентна

Спрете да си мислите, че мъжете искат празноглави момичета, които мислят единствено за визията си. Умът е секси.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама