10 малки неща, които значат много за жената


10 малки неща, които значат много за жената
Снимка: iStock/Guliver

Големите жестове и подаръци са добре дошли - кой не обича да бъде глезен от време на време? Но не са материалните предмети, които наистина ни доказват колко много означаваме за един мъж. Действията наистина говорят по-силно от думите (и цветята!).

Ето и 10 малки неща, които са важни за жените:

1. Да питате за деня ни 

Задаването на прост въпрос като "Като беше денят ти?" показва интерес. Хубаво е да знаем, че вие се интересувате от малките неща и сте готови да научите повече за нас.

2. Да отваряте вратата за нас

Кавалерството може да не е толкова често срещано, но все още не е умряло. Дори да сте минали ранните етапи на връзката си, това учтиво действие винаги ще бъде оценено.

3. Дълги прегръдки и целувки

Да ни прегърнете и да ни задържите в обятията си за няколко секунди казва толкова много. Превеждаме си го като "Помни, че те обичам".

4. Да ни слушате

Не говорим да подавате по едно ухо, докато си проверявате телефона. Да ни слушате внимателно ни показва, че се интересувате от нас и това, че заслужаваме вашето внимание.

5. Телефонни обаждания

Тъй като все по-често комуникираме със съобщения, да вдигнете телефона и наистина да ни се обадите ни прави добро впечатление. Означава, че искате да чуете гласа ни и да разберете реакцията ни спрямо промяната в интонацията ни.

6. Да ни кажете, че изглеждаме добре

Да ни засипвате с прекалено много комплименти може да има обратна реакция, но оценяваме, когато ни казвате нещо, което наистина ви впечатлява в нас. Независимо дали е нашият тоалет или физическа черта, да знаем тези детайли ни кара да се чувстваме добре.

7. Да помните детайл от предишен разговор

Когато отбележите нещо, което преди сме споменали, показва, че наистина сте обърнали внимание на това, което казваме.

8. Да държите ръката ни

Може да звучи много тривиално, но държането на ръката е наистина сладко, което често се подценява. Да ни хванете за ръка все още е знак на привързаност и показва на другите, че се гордеете с нас.

9. Да ни изпращате сладки съобщения

Дори бързо съобщение от рода на "Надявам се, че денят ти минава добре - липсваш ми" ще свърши работа. Вие мислите за нас и ни пращате съобщение, за да го разберем. Това ни кара да се усмихнем, като оценяваме, че сте отделили момент от графика си.

10. Случайно да ни кажете "Обичам те"

Да ни кажете, че ни обичате в момент, когато най-малко очакваме ни кара да се чувстваме по-специални. Независимо дали е докато сме в колата или в момент на тишина, докато стоим на дивана, обичаме да го чуваме.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама