10 неща, на които мъжете не могат да устоят


10 неща, на които мъжете не могат да устоят
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена има сексапил, но понякога просто не знае как да го използва. Днес ви предлагаме няколко трика, на които никой мъж не може да устои.

1. Когато жената леко прехапва устните си

Децата правят същото, когато са развълнувани или уплашени, което ги прави по-трогателни. Един мъж ще се се почувства привързан към вас и в същото време устните ви ще привлекат вниманието му.

2. Гладка кожа

Няма нищо по-секси от жена с гладка кожа. Това е била и причината жените да започнат да премахват окосмението си в древни времена.

3. Вдигната коса

Първо такава прическа прави визията ви да изглежда по-елегантна и в същото време гореща. По този начин показвате врата и ушите си, които обикновено са покрити с косата ви.

4. Необичайна визия

Когато един мъж види жена, която изпъква сред останалите, той има желание да я опознае по-добре. Креативните хора привличат всички, нали? Затова си изградете собствен открояващ се стил и визия, която да показва, че сте интересни личности.

5. Поглед през рамо с усмивка

Този поглед излъчва загадъчност, което привлича мъжете, тъй като те обичат потайностите.

6. Увереност

Когато една жена знае, че е прекрасна и влезе в стаята, тя моментално привлича погледите на мъжете. Но е важно самочувствието да не се превръща в прекалена самоувереност, тъй като няма нищо по-отблъскващо.

7. Голи рамене

Разголените рамене придават деликатност и сексапил на жена, а също така приканват мъжете да я прегърнат.

8. Красива походка с високи токчета

Някои жени не харесват обувките на висок ток, докато други не могат да си представят и един ден без тях. Но ако решите да се качите на тях, трябва да може да знаете как да ходите уверено с тях. В противен случай магията ще бъде напълно развалена 

9. Секси глас

Мъжете са очаровано от задъхани гласове като този на Мерилин Монро. Казват, че те действат като виагра.

10. Пищни устни

Сочните устни в ярък цвят са един от най-често срещаните символи на женската привлекателност. Ето и няколко съвета как да ги постигнете с помощта на грим.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама