10 причини, поради които Лъвовете са най-добрите в леглото


10 причини, поради които Лъвовете са най-добрите в леглото
Снимка: Thinkstock/Guliver

Царят на джунглата има слава и на цар в леглото. Дали заради силната му индивидуалност, блясъка му, страстната му натура, или нещо друго? Нека видим:

1. Кажете "сбогом" на мисионерската

Едва ли някога ще срещнете Лъв, който да е скучен в спалнята. Лъвът има състезателен дух, така че „нормално” е последната дума, с която бихте описали сексуалното му поведение. Лъвът ще ви огъва и извива по всички възможни начини, докато танцувате в леглото. Край на отегчителната мисионерска поза.

2. Те очакват най-доброто

Егото на Лъва играе голяма роля във всичко, което прави. Той обича да изглежда добре и очаква от вас същото. Въпреки, че би могъл да има всяка жена, той ще обере каймака. От вас ще очаква да изглеждате добре, да сте добра в секса и да галите егото му по всички възможни начини. Когато имате връзка с Лъв, е важно да му показвате с думи (или стонове) възхищението си.

3. Те са винаги гладни за още

Не очаквайте от Лъва да прави секс всеки път по един и същи начин. Дали става въпрос за ролеви игри, сметана по тялото или включване на приятел, силното либидо на Лъвовете ги прави забавни партньори за експерименти в секса. Те не са срамежливи и лесно ще ги убедите да опитат нещо ново (разбира се, в случай, че те самите вече не са ви го предложили). Все пак, внимавайте. Ако на Лъва нещо не му харесва, със сигурност ще научите.

4. Тяхната самоувереност е възбуждаща

Когато наоколо има Лъв, веднага ще го разберете. Тяхната силна индивидуалност може да бъде усетена от другия край на стаята. Лъвовете често са самонадеяни, но това е възбуждащо. Ако някой може да задържи вниманието ви в стая, пълна с хора, значи може да го направи и в спалнята.

5. Кралят на джунглата е звяр между завивките

Лъвовете са лъвовете на зодиака и няма да ви позволят да го забравите. Агресивната им природа си проличава и в спалнята и те няма да се поколебаят да ви се нахвърлят страстно. Ако не си падате по луд, див секс, вероятно Лъвовете не са най-добрият избор за вас.

 

6. Без неудобни моменти след секс

Лъвовете са изключително смели. Освен ако вие самите не сте плахи, няма да има неудобни моменти след секса. Когато всичко свърши, те със сигурност ще ви покажат дали е време да се гушкате, или да се облечете. Може би звучи малко грубо, но пък от друга страна, не ви заблуждават със смесени сигнали.

7. Те не приемат нещата твърде лично

Понякога е трудно да кажеш на някого, с когото имаш сексуални отношения, че всички между вас е само добър секс и нищо повече. Лъвовете лесно могат да преглътнат това. Ако искате от тях само секс, няма проблем. Ако искате нещо повече, подхвърлете им идеята и ще разберете какво смятат по въпроса. Същият вид открита комуникация можете да очаквате и от тях.

8. Можете да очаквате честност

“Е, как беше?” Ако не желаете да чуете честен отговор на този въпрос, Лъвът не е за вас. Но ако предпочитате да знаете какво харесва и какво не харесва на партньора ви, той ще бъде искрен.

9. Те са надеждни партньори

След като веднъж вече сте разбрали, че сте един за друг, знайте, че сте намерили партньор, на когото можете да разчитате по всяко време. Лъвовете ще са до вас, когато имате нужда от тях. А най-добрата част от тяхната надеждност е, че независимо дали става дума за бърза авантюра, или за нещо повече, сексът ще е все така див и незабравим, както последният път.

10. Лъвовете дават, каквото получават

Лъвовете обичат да получават удоволствие, но още повече обичат да дават. Състезателният им дух не им позволява да са нещо по-малко от царе в леглото. Колкото повече правите, за да възбудите Лъва, той ще ви се отплати десетократно. С две думи – дайте, за да получите. Все пак, не забравяйте, че егото е важно за Лъва. Ако не ви е харесало, не очаквайте да го повтори.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама