10 причини защо си падате по лоши момчета


10 причини защо си падате по лоши момчета
Снимка: iStock/Guliver

Има наистина нещо много привличащо в тези мъже...

1. Вие оценявате отношението "Не ми пука"

Вие се интересувате прекалено много - за вида си, за банковата си сметка, за мнението на другите. Иска ви се да може да кажете майната му и да правите каквото искате, без да се притеснявате за последствията. И това е точно, което правят лошите момчета. Те не се интересуват от никого, освен от себе си, и искате да притежавате част от това безгрижно отношение. Искате парченце от тяхната спонтанност. 

2. Харесва ви, че те не се цензурират

Лошите момчета не обичат заобикалките. Те не се преструват, че се интересуват от същите неща като вас, за да ви вкарат в леглото си. Ако искат да спят с вас, те ще го покажат още в началото. И има нещо освежаващо в това да . Да няма игрички, да знаете какво получавате още в началото.

3. Искате да се чувствате разбрани

Когато намерите перфектен мъж с идеално семейство, има доза стрес. Трябва да се преструвате, че животът ви с него няма проблеми. Но когато сте с лошо момче, който се е сблъсквал с повече трудности, не чувствате нуждата да бъдете перфектни. Не се чувствате виновни заради багажа, който носите със себе си. Може да покажете своята тъмна страна, без да се притеснявате, че ще бъдете съдени.

4. Палите се от техния талант

По някаква причина, повечето лоши момчета имат артистична страна. Те свирят на барабани, пеят в група, пишат поезия... те правят нещо креативно. И няма по-секси от таланта.

5. Искате някой сантиментален

Искате някой, който е наясно с чувствата си. Лошите момчета са пълни с емоции. Не, те няма да плачат пред вас. Няма да стоят и да ви обясняват за детските си проблеми. Но ще започнат спор, когато някой ви погледне по грешен начин. Те се напият, когато се разстроени. Те ще започнат кавга и ще псуват - а това е емоция. Това е страст.

6. Искате да се чувствате живи

Искате повече приключения в живота си. Искате някой да ви вземе посред нощ и да ви заведе на някое готино място. Искате да се возите на мотор, а косата ви да се вее назад. Искате да се напивате с непознати. Искате да опитате повече от света, преди да остареете.

7. Обичате го грубо

Сексът е доста скучен, когато мъжът се отнася с вас сякаш сте чуплива и не може да ви целува на друго място освен по устните ви, без да ви попита изрично. Вие по-скоро искате да ви облегне на стената и да ви целува страстно. Да ви хвърли в леглото, да ви хване за косата. Грубият секс е най-добрият.

8. Не искате да ви е скучно

Лошите момчета са непредсказуеми. Никога не знаете какво ще излезе от тяхната уста. Никога не знаете къде ще ви заведат на среща. Никога не знаете каква секс поза ще избере. Никога не знаете дори дали ще ви се обадят отново. И има нещо невероятно вълнуващо в това.

9. Мислите, че сте секси

Кожени якета. Татуировки. Пиърсинг. Няма нищо по-лошо от едно лошо момче, тъй като те не следват обичайния дрес код. Те са различни. А различността е доста секси.

10. Те ви подготвят за нещо истинско

След като сте излизали с лошо момче, вие осъзнавате какво заслужавате. Някой, който не ви се ядосва за всяка дреболия. Някой, който не се отнася с вас като с опция. Някой, който е готов да се установи. Защото, веднъж когато лошите момчета излязат от вашето полезрение, вие също ще бъдете готова да се установите с някого.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама