10 типа, които да избягвате в Tinder


10 типа, които да избягвате в Tinder
Снимка: iStock/Guliver

Да намериш онзи Специален в Tinder не е лесно. Голяма част от хората не са това, за което се представят. И това донякъде е нормално, защото всеки иска да впечатли другите. Все пак, ето няколко типажа, които е по-добре да избягвате, ако искате да си спестите разочарованията.

1. Описал е професията си като „предприемач”

Основно правило: ако някой не е написал името на фирмата и длъжността си, той не е никакъв преприемач, а безработен тип, който е гледал повечко филми (но не е разбрал същността). Или е това, или е наркопласьор. Или пък „офисът” му е мазето на неговите родители.

2. Изброява някакви отвлечени занимания, вместо истинска работа

“Мислител”, “Мечтател”, “Пророк”. Вижте, знаем, че реалният живот е суров. Много от нас са прекарали години от живота си в изучаване на френска литература, а сега им се налага да работят като бармани. Няма нищо срамно в това и никой няма да ви съди. В същото време, вие не сте следващият Платон. Няма да впечатлите никого, правейки се на голям интелектуалец. Най-много да създадете усещането, че сте прекалено влюбени в собствените си мисли, за да се интересувате от някой друг.

3. Казва за себе си, че е „хубаво момче”

Разбира се, по света има много добре изглеждащи мъже. Но като цяло, тези, които държат да го подчертаят в онлайн профилите си, все още не могат да преживеят факта, че преди 5 години не са успели да заведат някое хубаво момиче на бала.

4. Има селфи гол до кръста

Няма проблем, ако някой има в снимките си и една без риза – например от плажа. Човекът просто харесва тялото си и има пълното право да го покаже. Тук не става въпрос за тях, а за онези, които се снимат сами в банята пред огледалото, изкуствено напомпали мускули и демонстриращи мачо-сила, която изглежда много смешно извън турнирите по кеч и киносалоните. Нищо чудно някъде в ъгъла на снимката да видите кутия с протеини на прах. Несигурността е лошо нещо.

5. Той е неспособен да се усмихва

Изглежда ли на всичките си снимки леко ядосан, замислено-намръщен, смътно раздразнен? Вероятно или се чувства некомфортно с мъжествеността си и се опитва да не показва чувствителната си страна, или страда от хронично чувство за превъзходство. Срещата с него би била толкова забавна, колкото и посещение при зъболекар.

6. Той не полага никакви усилия

Някои мъже се опитват да впечатлят прекалено много, други пък отиват в другата крайност. Имат някаква размазана снимка от уеб камера, на която са облечени с размъкната тениска, а изражението им е все едно току-що са ги измъкнали от леглото. Информацията им е също толкова бегла и включва само основните неща – ръст, години, най-много някой случаен цитат за живота или любовта. Хайде, момчета, постарайте се малко повече!

7. Той споменава, че е „алфа”

Този човек ще ви разочарова в леглото (и във всички останали области).

8. Той демонстрира богатство прекалено

Има тънка линия между това, някой да споделя своя успех и това да качва снимки, които са като от аматьорско рап видео. Няма нищо лошо в голямата банкова сметка и добрия вкус, но ако някой се опитва да ви убеди, че живее като рок звезда и пилеле парите с шепи, може би е твърде безотговорен към финансите си.

9. Той се оплаква, че никой вече не уважава рицарското отношение

Той смята, че правилната комбинация от „джентълменски” прояви ще отключи краката ви. Ще плаща сметката, ще ви отваря вратата и ще се държи с вас като с принцеса. До момента, в който не откажете да правите секс с него. Това вече ще го ядоса. Повярвайте, не искате да го виждате ядосан.

10. Той не може да спре да се хвали

Неговата информация звучи като мотивационно писмо. Толкова много се изтъква, че създава впечатление, че не сте достойни за него. Всъщност е прочел в някакъв наръчник за свалячи, че да предлага себе си като „награда” е най-добрият начин да бъде с различен партньор всяка нощ. Избягвайте го на всяка цена.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама