10 знака, че вече сте с мъжа, за когото трябва да се омъжите


10 знака, че вече сте с мъжа, за когото трябва да се омъжите
Снимка: iStock

Бракът не е нещо, в което бихте желали да скочите толкова безразсъдно. Винаги искате да сте сигурни, че сте избрали правилния, че сте готови да прекарате остатъка от живота си с този човек.

Но за кои неща наистина трябва да внимавате? Какви черти трябва да притежава един мъж, ако ще бъде ваш бъдещ съпруг? Е, тази статия ще ви помогне да отговорите на тези въпроси. Ако вашата половинка проявява много от признаците, изброени тук, тогава е вероятно той наистина да е създаден за брак. И вероятно не трябва да го изпускате...

Той не ви кара да се чувствате тревожни или нервни

Той никога не ви кара да чувствате безпокойство или нервност във връзката ви. Целият свят може да ви хвърли купища проблеми. Може да се чувствате претоварени от всичко, което ви се случва. Но една-единствена негова прегръдка би била достатъчна, за да се почувствате добре и спокойни.

Той е открит за вашата критика

Той не е от типа мъже, които започват да се отбраняват, когато се опитате да им дадете градивна обратна връзка за начина, по който се държат. Достатъчно е смирен, за да приеме, че не е съвършен и че има поле за подобрение. И също така показва, че той наистина цени вашето мнение.

Той прави всичко възможно, за да направи живота ви по-лесен и удобен

Той наистина полага допълнителни усилия, за да се увери, че сте възможно най-щастливи. Никога не иска да се чувствате така, сякаш трябва да се справяте в този свят сами. Той винаги ще бъде до вас на всяка стъпка от пътя.

Вижте още: 9 знака, че с половинката ви имате истинско партньорство

Той показва готовност да прави жертви за връзката ви

Това е доказателство, че той е готов да постави нуждите на връзката над собствените си егоистични желания. Той е по-загрижен да се увери, че връзката ще остане стабилна, отколкото да задоволи собственото си его.

Той споделя същите основни ценности и принципи като вас

Не е достатъчно, че двамата се обичате. Двамата трябва да имате личности, светогледи, принципи, ценности и черти, които да се съчетават добре един с друг. Това ще сведе до минимум търканията във връзката и ще направи пътуването малко по-гладко.

Имате съвместими цели за бъдещето

Двамата изглежда искате подобни неща в живота. И това ще направи много по-лесно за вас двамата всъщност да планирате бъдеще, което можете да споделите един с друг. Много е трудно да поддържате връзка, когато и двамата се насочвате в различни посоки.

Той остава честен и отворен към вас

Той никога не иска да се чувствате така, сякаш няма да можете да му се доверите. Винаги си поставя за цел да бъде честен и верен. Иска да е сигурен, че не се съмнявате в неговата искреност. С него това, което виждате, е това, което получавате. Така никога не трябва да се тревожите за нежелани изненади, когато сте заедно.

Вижте още: Ако чакате предложение за брак, направете тези 5 неща

Той се извинява винаги, когато греши

Той винаги ще покаже готовност да ви се извини, когато знае, че греши. Винаги ще признава каквито и грешки или недостатъци да има в живота. Той вижда тези неща като възможности за учене и не се опитва да се освободи от отговорност.

Той ви обича заради това, което сте

Той никога не ви кара да се чувствате сякаш не сте достатъчна. Никога не ви притиска да промените това, което сте. Никога няма да ви накара да се чувствате така, сякаш любовта му има условия. Той ще ви обича такава, каквато сте, независимо от недостатъците ви.

Той ви кара да се чувствате сякаш сте единствената жена за него в целия свят

Той прави всичко необходимо, за да се чувствате сигурна и защитена с него. Винаги прави неща, които ви карат да се чувствате така, сякаш не ви приема за даденост. Грижи да се чувствате като единствената жена на света за него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама