12 неща, с които убивате страстта в секса


12 неща, с които убивате страстта в секса
Снимка: iStock/Guliver

Днес всички говорят за секс. Сексът доставя удоволствие, сексът сближава, сексът продава. Рядко се говори за това, което не трябва да се прави в леглото. Предлагаме ви няколко предложения, над които да помислите.

1. Нека мама не гледа

Поставянето на снимки на роднините около леглото почти винаги е голяма грешка. Разсейват те и гледат със строг поглед от нощното шкафче.

2. Не гасете лампите

Голяма част от дамите се притесняват от голото си тяло. Дами, не забравяйте, че щом любимият ви е избран точно вас, харесва всяка една ваша извивка. Факт е , че визуалния контакт, винаги разгорещява страстите.

3. Оставете телефоните далеч

Напълно забравете за провеждането на телефонни разговори по време на тези интимни моменти. Обаждането винаги може да почака, също така и профилът ти във Facebook. След като приключите, хващате телефона и разглеждате последни известие. Не забравяйте – всеки има нужда от нежност, както преди началото, така и след края.

4. Нека задълженията останат до спалнята, а не в нея

Прелитащите мисли по време на секс винаги се забелязват. Отнесеният поглед обижда половинката ви. Съсредоточете се върху удоволствието и момента тук и сега.

5. Не се опитвайте да бъдете други

Мръсните приказки винаги са възбуждащи. Но ако използваш думи, които наистина не мислиш, положението става объркващо. Мръсни думи от уста на светица – по-скоро не!

6. Направи го точно така

Обсъждането на сексуалните желания винаги помага на връзката. Насоките помагат за достигането до най-силни емоции и екстази. Все пак не се унасяйте в исканията. Понякога желанието за помощ предизвиква дразнене. Повечето мъже се смятат за богове в леглото, не ги принизявайте до послушни кученца!

Прочетете останалите ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама